Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Rouge + läppfärg 2 i 1 – fem härliga duoprodukter

Multisticks för perfekt makeup

Publisert:
Elsa Hosk
Elsa Hosk

Multifunktionella produkter har blivit allt mer populära.

Perfekt för den som vill kunna använda samma produkt till flera områden i ansiktet.

Här hittar du några av de härligaste produkterna just nu.

Ilia multistick

Ett prisbelönt multistick från Ilia! Ger perfekt färg på både läppar och kinderna. Har en silkeslen formula som smälter in i huden och på läpparna. Produkten är byggbar vilket betyder att du får en starkare färg genom att applicera mer produkt. Perfekt att ha med sig i väskan om du vill bättra på under dagen.

Läs mer och köp här!

Milk makeup lip & cheek mini stick

Ett perfekt ministick från amerikanska märket Milk makeup. Finns i flera underbara nyanser som kan användas på läpparna, kinderna eller varför inte på ögonlocken. En riktigt snygg förpackning dessutom som vi gärna skulle vilja stoppa ner i handväskan. Vegansk

Beställ här!

Nudestix all over bloom

Ett mångsidigt stick som återfuktar och gör huden glowig och fräsch. Kan användas på ögonlocken, kinderna och läpparna. Finns i sju olika nyanser som passar alla hudtyper. Vattenfast och klippar inte! Ett extra plus är att även borsten ingår för enkel applicering. Vegansk.

Beställ här!

Make the make Vitamin E blush & glow duo

En perfekt duoprodukt med både highlighter och krämrouge i ett. Använd highlightern för mer glow var helst du vill ha det och den mer rosa nyansen på kinder och läppar! Berikad med E-vitamin och bland annat arganolja som har flera positiva egenskaper för huden och läpparna.

Läs mer och köp här!

Benefit chachatint cheek and lip stain

Läppglans, rouge eller ögonskugga. Denna produkt är perfekt för en utekväll eller AW när du vill bättra på sminket lite. En superfin korallrosa färg som passar de flesta. Kommer i en praktisk förpackning med applikator.

Köp produkten här!

Ta hand om dina tänder

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.