Redaktionens favoriter i september

Wellness redaktion tipsar om bästa beautyprodukterna

Publisert:

Varmluftsborste, peeling och ekolyx.

Här hittar du redaktionens favoritprodukter i september.

Rebecka Wållgren

Rebecka Wållgren, redaktör

Jag är ständigt på jakt efter ett brow gel som håller mina ostyriga bryn på plats. När drottningen av ögonbryn @browfelicia använde Anastasia Brow Gel på sin instagram var jag förstås tvungen att testa. Och det är bra. Riktigt bra. Mina långa strån ligger snällt uppåt hela dagen och gelen lämnar inte efter sig några obehagliga överraskningar som vita små klumpar eller hinnor. Det är däremot lätt att ta lite för mycket och liksom få en stel ”wet look” men är man bara sparsam är det här en kanonprodukt.

Anastasia brow gel

ANNONS

Köp Anastasia Beverly Hills Brow Gel här!

Lyko (Extern länk)

Malin Wigen

Malin Wigen, reporter

Under sommaren har min hudvårdsrutin inte stäckt sig längre än till serum och ansiktskräm. Men så fort september gjorde intåg var det dags att ta till det tunga artilleriet. Det har peelats (något jag avstår på sommaren av rädsla för att min omärkbara bränna ska försvinna) och en gammal favorit i badrumsskåpet har plockats fram: Dermalogica multivitamin power recovery mask.
Peela din hy, på med serum och avsluta sedan med ansiktsmasken innan läggdags. Vakna sedan med en hy som är fuktbombad, lystrig och mjuk. Dessutom är den väldigt dryg.

Dermalogica multivitamin

ANNONS

Köp Dermalogica Age Smart MultiVitamin Power Recovery Masque här!

Lyko (Extern länk)

Agneta Elmegård

Agneta Elmegård, beautyreporter

Jag har just upptäckt ekolyxmärket Le Rouge Francais, ett makeupmärke som precis lanserats i Sverige. Det är veganskt producerat och pigmenten i läppstiften kommer från hibiskus, röda alger och färgrika rötter. Sitter kanon och färgerna känns exklusiva. (Min favvofärg är: No. 011 Alizarine) Annars brukar det vara svårt att få till de där riktigt röda pigmenten i veganska läppstift. Även deras mascara är tillverkad utan fossilbaserade oljor och sitter riktigt bra. Märket har ett uttalat hållbarhetstänk som attraherar mig från förpackningsstrategi till återvinning.

le rouge francais

Här kan du köpa Le rouge francais!

Ida Söderberg

Ida Söderberg, redaktör

Jag har en kort page och tunt, fint hår. Utan nämnvärt självfall. Min stora dröm är att kunna vakna, borsta håret och sedan vara redo för dagen. Men de senaste kanske 14 åren har jag först tvättat håret, därefter dragit igenom det på morgonen med en plattång. För att böja topparna inåt primärt. Det slutar alltid i ett badrumsgolv täckt av hårstrån som gått sönder på hälften. Mitt hår är frissigt och slitet, nästan jämnt. Jag är jättedålig på hår. Vet inte hur man gör. Och därför skulle jag säga att Revlon Pro Collection varmluftsborste är revolutionerande. Superenkel att använda, känns rent av skonsam (men det vet jag förstås inte om den är), och håret blir alldeles mjukt. Det enda negativa är ljudnivån. För dig med tjockt hår tror jag den här kan vara helt otrolig. Mitt hår är ju vad det är, går bara att få en viss mängd volym. Och jag blir glad för det lilla. Jag tog den för kort hår, och skulle säga att den passar perfekt för dig med halvkort till medellångt. Ett bra köp!

Revlon varmluftsborste

ANNONS

Köp Revlon Tools One-Step Hair Dryer & Volumiser Short Hair här!

Lyko (Extern länk)

Clara Öhrn

Clara Öhrn, content manager

I september testade jag äntligen Acid-Duo Hibiscus 63 Cream från Wishtrend som är en nattkräm med LHA- och PHA-syra, som har en lätt exfolierande effekt.

Krämen ska lösa upp tilltäppta porer och balansera talgnivån, vilket jag faktiskt tycker att den gör! Jag vaknar upp med en ren och fräsch hy, så denna kommer jag garanterat köpa flera gånger.

Krämen funkar även utmärkt att använda i soligt väder då LHA och PHA inte gör huden extra solkänslig, till skillnad från flera andra syror.

ANNONS

Köp Acid-Duo Hibiscus 63 Cream här!

Skincity (Extern länk)

Hibiscus 63 acid duo

Ta hand om dina tänder

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Rebecka WållgrenRebecka Wållgren är reporter och redaktör för Aftonbladet Livsstil sedan februari 2021. Rebecka började på Aftonbladet 2013 och arbetade då på Wellness, Viktklubb, Wendela och The You Way. Sedan tog hon en sväng till Bonnier Magazines & Brands där hon var webbredaktör för Lantliv och Sköna hem. Utbildning: Rebecka har gått journalistprogrammet vid Göteborgs universitet. Tidigare har hon även studerat Litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet.