Denna text innehåller annonslänkar

Budgetmascara – bästa köpen just nu

Publisert:
Öga med mascara

Är du också ständigt på jakt efter den perfekta mascaran?
Här hittar du Wellness budgetfavoriter som ger dig mer volym och längre fransar utan att kladda eller smula.

Maybelline sky high mascara

Maybelline sky high mascara

En superbra budgetmascara som blivit en megasnackis på Tiktok – och vi förstår varför! Den ger både längd och volym till fransarna och är enkel att ta bort. Formulan är berikad med förlängande fibrer och bambuextrakt vilket ger ännu längre och fylligare resultat, utan att bli klumpigt. Plastborsten är smal och flexibel vilket gör det lättare att nå alla småfransar. Ett riktigt fynd, helt enkelt. Köp Maybelline mascaran här! (Annons)

Clinique lash power mascara

En vattentålig mascara från Clinique som tål regn, svett och tårar. Har en smal och smidig borste som gör det enkelt att applicera mascaran jämnt över fransarna. Smular inte och tvättas bort med ljummet vatten. Ett lyxigt köp för drygt 200 kronor. Köp mascaran här! (Annons)

Maybelline Falsies lash lift

En mascara som verkligen håller vad den lovar! Med den mjuka borsten skapar mascaran längd, volym och definition. Håller hela dagen utan att fälla eller smeta ut sig under ögonen. Tack vare den timglasformade borsten får du ett lyft från roten av fransarna vilket öppnar upp blicken och får fransarna att se längre ut. Passar även kontaktlinsbärare och känsliga ögon. Borsten kan kännas lite stor om du har mycket korta fransar. Beställ Falsies lash lift direkt här! (Annons)

L´Oreal Bambi oversized eye

En bra mascara för dig som älskar volym! Formulan innehåller kollagen och ceramider vilket bygger upp volym och ger ett effektfullt lyft. Den smidiga borsten gör att du enkelt kommer åt alla fransar och öppnar upp ögonen. Extra plus för den fina förpackningen. Köp Bambi oversized eye direkt här! (Annons)

Max Factor lash revival

En bra separerande mascara som även den innehåller stärkande keratin och bambuextrakt vilket ger fyllighet och definition till fransarna. Den böjda borsten är formad efter ögat vilket ger ett snyggt och jämnt resultat utan klumpar. För extra mycket volym kan en primer köpas till. Köp mascaran här! (Annons)

Ta hand om dina tänder

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.