Så bra är Rejuvenating treatment masque från Exuviance

Redaktionen testar

Publisert:

AHA, PHA och vitaminer.

En peel off-mask som håller vad den lovar.

Vi har testat rejuvenating treatment masque från Exuviance.

Den här kraftfulla gelmasken innehåller både PHA- och AHA-syra och är berikad med pro-vitaminer A, C och E samt B-vitamin-komplex. Den ska motverka fina linjer och återfukta huden. Masken kan dras av eller tvättas bort, beroende på vad du föredrar.

Vi har testat och tycker verkligen att den håller vad den lovar.

Pris: ca 300 kr för 75 milliliter

Clara Öhrn
Clara Öhrn

Vad är bra? En härligt klistrig konsistens som känns svalkande mot huden. Masken ska sitta på i 15–20 minuter och efter en stund börjar det pirra skönt i huden. När masken torkat helt är det bara att dra av den med fingrarna, vilket är mycket tillfredsställande. Efteråt känns huden silkeslen, fräsch och återfuktad.

Vad är dåligt? Gelén torkar snabbt, vilket är både positivt och negativt. Man måste skynda sig lite när man applicerar masken för att den annars smular lite. Du bör ta en ganska riklig mängd för att det ska vara lätt att ”skala av” den.

Är den prisvärd? Ja, 300 kronor känns som ett kap!

ANNONS

Beställ produkter från Exuviance här!

skincity (Extern länk)

Ta hand om dina tänder

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.