Så bra är hajpade Xlash Awakening Eye Gels

Publisert:

Du har sett dem förut. Instagram kryllar av bilder på influencers som sitter i sängen med de små ögonmaskerna från Xlash.

Men fungerar de eller är de bara instagramvänliga? Vi har testat.

Awakening Eye Gels från Xlash är små ögonmasker, eller eye patches, indränkta i ögonserum. Du sätter dem under ögonen i 15 minuter på morgonen för att minska svullnad, jämna ut hudtonen och trolla bort mörka ringar. Hemligheten ska ligga i innehållet som är en cocktail av C-vitamin, niacinamid, persikoextrakt och koffein.

Vad är bra Ögonmaskerna kommer i en burk och tas försiktigt upp med en liten spade vilket känns hygiensikt. Jag fick även tipset att förvara mina eye gels i kylskåpet för extra härlig effekt. Och det kändes fantastiskt. Resultatet spelade nästan inte någon roll längre, bara jag fick gå runt med de svala kladdiga bitarna under ögonen medan jag vaknade till. De trollade inte bort mina mörka ringar men de ser lite ljusare ut efteråt och jag ser piggare ut.

Vad är dåligt Jag skulle hemskt gärna hitta något dåligt med Xlash för det här kommer att bli en dyr vana för mig. Men det är det negativa är nog just priset.

Är den prisvärd Originalpriset är 529 kronor för en burk som innehåller 30 par eye patches. Ja, det är dyrt men det här är heller ingen varje dag-produkt. Om du håller dig till att använda dem på helgen räcker den ändå ganska länge. Intalar jag mig i alla fall.

ANNONS

Beställ Xlash Awakening Eye Gel Pads direkt här!

Lyko (Extern länk)

Ta hand om dina tänder

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Rebecka WållgrenRebecka Wållgren är reporter och redaktör för Aftonbladet Livsstil sedan februari 2021. Rebecka började på Aftonbladet 2013 och arbetade då på Wellness, Viktklubb, Wendela och The You Way. Sedan tog hon en sväng till Bonnier Magazines & Brands där hon var webbredaktör för Lantliv och Sköna hem. Utbildning: Rebecka har gått journalistprogrammet vid Göteborgs universitet. Tidigare har hon även studerat Litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet.