Denna text innehåller annonslänkar

Setting spray – sju köp för perfekt smink hela dagen

Publisert:

En setting spray är ett måste för dig som vill få sminket att hålla längre.

Setting sprayer har flera andra bra egenskaper utöver att hålla sminket på plats – de är ofta återfuktande och minskar risken för glansig hy.

Här hittar du våra sju favoriter.

Nyx dewy finish

1. Nyx dewy finish

Dewy finish setting spray från Nyx har blivit en hyllad produkt som ger ansiktet en perfekt återfuktad och jämn look. Dessutom gör den att ditt smink sitter som berget – vad du än tar dig för under dagen. Produkten gör att sminket verkligen ser ut att smälta in i huden, precis som vi vill att det ska göra.

Läs mer och köp här! (Annons)

Mac Fix+ duo

2. The Mega-Multitasker Fix+ Duo från Mac

Sprayen från Mac är en favorit i mångas badrumsskåp! I den här förpackningen får du både en full-size variant och en mindre flaska att ha med dig i väskan.

Misten är fulladdad med vitaminer och mineraler som lugnar och återfuktar huden. The Mega-Multitasker Fix + kan användas både innan och efter du applicerat make-up för ett bättre och mer långvarigt resultat.

Läs mer och köp här!

All nighter från Urban Decay

3. All nighter från Urban Decay

En ultrafin mist som fräschar upp ansiktet och fixerar make up. Den härliga sprayen håller huden återfuktad, mindre glansig och hjälper sminket att sitta på plats oavsett väderlag ute.

Läs mer och köp här! (Annons)

Setting spray från Milk

4. Hydro set + refresh från Milk Makeup

En uppfriskande mist som fixerar sminket och ger ett perfekt resultat som håller i upp till 12 timmar. Återfuktar huden och ger en perfekt transparent lyster.

Läs mer och köp här! (Annons)

dewy set från Anastasia Beverly Hills

5. Dewy set från Anastasia Beverly Hills

En setting spray som ger dig den perfekta återfuktade lystern. Kan användas med eller utan smink för att att ge dig naturlig och fräsch hy. Sprayen håller din make up på plats hela dagen och har en underbar doft av kokos och vanilj.

Läs mer och köp här! (Annons)

Your skin but better setting spray från It Cosmetics

6. Your skin but better setting spray från It Cosmetics

En superfin mist med kokosnötsvatten, hyaluronsyra och extrakt från aloe vera som får din make up att hålla sig perfekt i upp till 16 timmar. Har en luftig och lätt formula som återfuktar utan att spricka eller smälta.

Läs mer och köp här! (Annons)

Veil setting spray från Hourglass

7. Veil setting spray från Hourglass

En riktig lyxvariant som lovar att hålla ditt smink på plats i upp till 24 timmar. Perfekt för dig som inte vill lämna något åt slumpen – din räddare i nöden på jobbet, bröllopet eller festen. Ger lyster och återfuktar samt ger en perfekt finish till din make up.

Läs mer och köp här!

Ta hand om dina tänder

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.