Redaktionens bästa beautytips från oktober

Publisert:

En hårinpackning som ger dig Hollywoodhår, en peelande ansiktsmask och Tik tok-favoriten.

Här hittar du fem produkter vi testat och gillat i oktober!

Agneta Elmegård, beautyreporter:

Alg in treatment, Green Heads

I oktober testade jag en ny alginpackning som knockade mig totalt. Jag fick hollywoodhår. Man kan göra inpackningen som behandling på gröna salonger eller köpa hem från nätet. Algerna skördas ansvarsfullt utanför Bretagnekusten och man kokar upp dem i en kastrull med lite vatten och låter algerna svalna i kylen innan man applicerar i handukstorrt hår. Algerna ska detoxa håret och ta bort avlagringar. Jag blev positivt överraskad av den här behandlingen. Håret blev superblankt och följsamt.  Kul att gröna behandlingar levererar!

Köp produkten här!


Clara Öhrn, content manager:

Resistance Masque Extentioniste, Kérastase

I oktober har jag testat Resistance Masque Extentioniste från Kérastase, efter rekommendation från min frisör Lisa. Jag håller på att låta mitt hår växa ut efter flera år med page. Min frisör sa att detta är en av de bästa inpackningarna för att minska risken att håret går av, perfekt för mig med blonderat hår. Den innehåller kreatin, ceramider och maleinsyra som reparerar håret på djupet. Jag låter masken sitta i lite längre och håret blir glansigt, lätt att reda ut och helt frissfritt! Enligt recensioner online är inpackningen perfekt att använda tillsammans med Olaplex no 3, så det ska jag definitivt också testa.

Extensioniste kerastase

ANNONS

Köp Resistance Masque Extentioniste Hair Mask direkt här!

Parfym.se (Extern länk)

Malin Wigen, reporter:

Pumpkin enzym mask, Peter Thomas Roth

Sedan den här peelande ansiktsmasken flyttade in i badrumsskåpet har den använts flitigt av både mig, och min kille.
Det river skönt i ansiktet när man lägger på den, och det sticks i hyn när den ligger på i några minuter. Det känns verkligen som det händer något och att den gör sitt jobb, och det är inte bara en känsla. Jag tycker att hyn känns ren, slät och att den får ett lyster. Dessutom upplever jag att porerna drar ihop sig och ser färre ut. En bonus är att den luktar gudomligt, som pepparkaka. Vill du ha en produkt som exfolierar kan jag rekommendera denna varmt.

ANNONS

Beställ Pumpkin enzyme mask här!

skincity (Extern länk)

Rebecka Wållgren, reporter:

Black honey almost lipstick, Clinique

Cliniques black honey almost lipstick lanserades redan 1971 så någon nyhet är det inte tal om. Däremot fick den här klassikern en rejäl Tik tok-hajp under 2021 och blev snudd på omöjlig att få tag på. Varför är lätt att förstå. Det är en blandning mellan läppbalsam och läppstift och det har en smått magisk kombination av röda, blå och gula färgpigment som anpassar sig efter din hudton. Den ser alltså olika ut på alla. För mig som inte är så förtjust i läppstift men älskar läppbalsam och läppenna är det här en ultimat allt-i-ett-produkt. Vill man ha en diskret look är ett varv nog vill man ha mer färg är det bara att dra ett extra varv.

ANNONS

Beställ Clinique Almost Lipstick Black Honey direkt här!

Lyko (Extern länk)

Ida Söderberg, redaktör:

Body mass, Kevin Murphy

Jag har tjatat om det tidigare, men mitt hår är så tunt. Svårt att göra något av. Tills jag upptäckte varmluftsborsten som jag tipsat om tidigare – ihop med den här händer något med mitt hår. Det är lättare att forma och känns lite tjockare. Förvänta dig inga mirakel, men för oss med väldigt fina hårstrån gör det lilla väldigt stor skillnad. Jag kommer fortsätta använda Body mass. För alltid.

ANNONS

Beställ Kevin Murphy Plumping Body Mass direkt här!

Lyko (Extern länk)

Ta hand om dina tänder

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Rebecka WållgrenRebecka Wållgren är reporter och redaktör för Aftonbladet Livsstil sedan februari 2021. Rebecka började på Aftonbladet 2013 och arbetade då på Wellness, Viktklubb, Wendela och The You Way. Sedan tog hon en sväng till Bonnier Magazines & Brands där hon var webbredaktör för Lantliv och Sköna hem. Utbildning: Rebecka har gått journalistprogrammet vid Göteborgs universitet. Tidigare har hon även studerat Litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet.