Tips! Fem supersköna dagkrämer

Publisert:

Den får inte lägga sig som en hinna över huden.

Ska sjunka in snabbt, och inte dofta för starkt.

Utbudet är enormt, därför har vi valt våra fem bästa dagkrämer.

Ida Söderberg, redaktör:

Age Delay day, Aco

Jag älskar den här dagkrämen. Jag använder den både morgon och kväll, tycker att konsistensen är helt ljuvlig och att den absorberas lätt av huden. Känns som huden blir lystrig och får en boost. Nästan budget, men lyxig känsla! Kan varmt rekommendera.

Min hudtyp: Blandhy, drar mot torr

ANNONS

Beställ ACO Face Age Delay Day Cream Normal Skin här!

Meds (Extern länk)

Malin Wigen, reporter:

Dynamic Skin Recovery, Dermalogica

Denna dagkräm är en av de bättre jag testat. Den är mjukgörande och sjunker snabbt in i huden. Den lämnar inte efter sig en fet hinna vilket jag upplever att vissa andra dagkrämer gör. Det gör att det är lätt att applicera foundation och att sminket sitter hela dagen. Jag gillar även att den har hög solskyddsfaktor i sig.

Min hudtyp: Normal/blandhy

ANNONS

Beställ Dermalogica Dynamic Skin Recovery Spf 50 här!

Babyface (Extern länk)

Clara Öhrn, content manager:

Clara Öhrn

Moisture surge, Clinique

Började använda den här gelkrämen från Clinique precis när jag börjat följa min guru Leyglow på Instagram. Hon tipsade om krämen för personer som lätt får orenheter och den passar verkligen min blandhy perfekt – den återfuktar på djupet och känns lätt och svalkande på huden, vilket är precis det jag söker efter i en ansiktskräm. Dessutom gillar även min man den här krämen. Han är väldigt petig med vad han tycker om och avskyr feta krämer, därför är denna perfekt för oss båda!

Min hudtyp: Normal/blandhy – kan bli fet i T-zonen

ANNONS

Köp Clinique Moisture Surge direkt här!

Lyko (Extern länk)

Agneta Elmegård, beautyreporter:

Jag får ofta den frågan i mitt arbete. Och svaret är alltid det samma: ”Ansiktscrème Hydrostim 24H” från svenska Loviderm. Ikonisk kräm utvecklad av hudterapeuten Lovisa Svärd på 80-talet. När huden ballat ur är den här krämen den enda som funkar. Perfekt kräm också vid årstidsskiftningar som nu när det börjar bli kallare ute. Den här ligger alltid i necessären och är med som en räddare i nöden.

Min hudtyp: Torr

Beställ ansiktskrämen från Loviderm här!

Rebecka Wållgren, reporter:

Intensive moisture face cream, L300

När det gäller hudvård är jag väldigt minimalistisk. Jag gillar enkla produkter utan parfym och långa innehållsförteckningar. Jag har använt Intensive moisture face cream från L300 i många år. Den ger rejält med fukt och känns sval och skön på huden. När det gäller nattkräm går jag till samma märke men nya c-vitamin-serien. Krämerna innehåller ingredienser som finns naturligt i huden och namnet L300 står för Läkemedelsprojektet 300 vilket låter riktigt bra i mina öron. De är dessutom snälla mot plånboken.

Min hudtyp: Torr

ANNONS

Köp L300 Intensive Moisture Face Cream här!

Meds (Extern länk)

Fler populära dagkrämer

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Malin WigenMalin Wigen är reporter på Livsstil sedan maj 2023. Vid sidan om är hon reporter och redaktör på Aftonbladet Family sedan 2019. Malin började på Aftonbladet 2016, då arbetade hon på tidningens sociala medier-redaktion.