Denna text innehåller annonslänkar

Så lyckas du med brun utan sol

Publisert:

Vill du ha fräschare färg utan att behöva sola?

Då är det läge att införskaffa en riktigt bra brun utan sol.

Här är våra bästa tips på produkter och hur du får ett naturligt resultat.

Många av oss har testat brun-utan-sol, men med varierande resultat. Det kan vara vårt att få färgen jämn eller så kladdar produkten av sig och missfärgar kläder och lakan. Här får du en komplett guide på hur du ska använda brun-utan-sol och vilka produkter du ska satsa på.

Börja med peeling

Förbered huden genom att använda en skrubb eller peeling för att få bort döda hudrester och ge huden en slät och fin yta. Detta gör att det blir lättare att få färgen jämn över hela kroppen.

Kom ihåg att använda peeling även i ansiktet och på halsen, om du ska applicera bus även där.

Återfukta torra partier

Se till att du har en återfuktad hud innan du börjar använda din brun utan sol. På särskilt torra partier på kroppen, som till exempel fötterna, armbågarna och knäna är det bra att smörja in med en fet kräm innan du lägger på produkten. Detta minskar risken att få ett ojämnt resultat.

Använd handske

Investera i en applikationshandske, det är nämligen värt varenda krona. Med handsken får du ett jämnare resultat och minimerar risken för fläckar och randiga partier.

För att få ett så naturligt resultat som möjligt bör du använda mindre produkt där huden normalt sett inte får lika mycket solbränna, som till exempel armhålorna och insidan av armarna.

Glöm heller inte att applicera din brun utan sol mellan fingrar och tår, men även där bör du tänka på att använda en mindre mängd produkt för att inte få ett onaturligt resultat.

Vänta gärna med att klä på dig eller att gå och lägga dig tills krämen torkat in helt på huden, det kan ta upp mot 30 minuter.

Self tanning treatment från Swiss Clinic

En effektiv brun-utan-sol-duo som innehåller self-tan drops och återfuktande self tanning pads som ger dig strålande semesterfärg året runt.

Tillsätt några droppar i din lotion eller solskyddsfaktor för en naturlig solkysst färg som varken fläckar eller kladdar av sig. Dropparna har en fräsch diskret doft och ger en fantastisk lyster.

De återfuktande bomullsrondellerna använder du över ansikte och hals på kvällen innan du går och lägger dig. Du kommer sedan att vakna upp med en snyggt naturlig solbränna och återfuktad hy.

Kombinationen av dessa produkter gör att du gradvis får en mörkare bränna.

Spraytan hemma med Tanrevel

Tanrevel är en favorit hos bland andra Bianca Ingrosso och Kenza – och vi förstår varför. Du får ett jämnt resultat i hela ansiktet och dekolletaget som håller länge.

Tanrevel använder sig av ångbaserad ultraljudsteknologi som ger en jämn och fläckfri bränna. I startkitet får du en maskin för applicering, påfyllning av färg och en laddare. Färgen passar alla – oavsett om du har mörk eller ljus hy så kommer du att få ett naturligt resultat.

Nyhet! Tanrevel PRO är den nya och förbättrade versionen av Tanrevel One för hemma användning. På bara 15 sekunder så kan du få en naturlig och gyllenbrun bränna som är direktverkande och fortsätter utvecklas under timmar.

Beställ Tanrevel direkt här! (Annons)

St Tropez self tan express bronzing gel

Favoritmärket St Tropez har en uppsjö av olika bus-produkter på marknaden. Detta är deras mest avancerade och snabbverkande brun-utan-sol-gel som ger dig en brunare hudton på bara en timme.

Denna bronzing gel har en genomskinlig tonad guidefärg som inte färgar av sig, för att du ska få ett så fläckfritt resultat som möjligt. Produkten har en avancerad 3-i-1 teknologi som låter dig bestämma hur mörk bränna du vill ha. Du kan välja att skölja av produkten efter en timme för ett lätt resultat, efter två för gyllenbrun färg eller efter tre timmar för en intensiv färg. Därefter fortsätter färgen att utvecklas i upp till åtta timmar.

Gelen innehåller bland annat hyaluronsyra och Saccharide Isomerate som återfuktar din hud i upp till 72 timmar.

Beställ St Tropez Express bronzing gel här! (Annons)

Ida Warg self tanning mousse

En färgad mousse med härlig sommardoft som ger dig omedelbara resultat! Moussen är mycket lättanvänd, vilket gör att den passar även de som inte är vana att använda brun utan sol. Återfuktar huden i 48h.

Läs mer och köp här! (Annons)

Bronza mousse natural

Få en naturlig solkysst färg på bara en timme med Bronzas lättapplicerade mousse. Denna snabbverkande brun-utan-sol fördelar sig jämnt över huden och ger dig fräsch solbrun hy utan att du behöver vistas i solen. Produkten är berikad med oljor och vitaminer som ger en återfuktad och hälsosam hy med naturligt glow.

Moussen är doftfri och kan användas i både ansikte och på kroppen. Produkten passar alla hudtyper och pigment och har inga orange undertoner – du kommer se naturligt solkysst och fräsch ut på nolltid.

Använd gärna en handske för bästa resultat.

Köp Bronza mousse natural här! (Annons)

Handske från Bronza

En mjuk och lyxig handske som applicerar brun utan sol-produkter jämnt över hela kroppen samtidigt som den skyddar händerna från för mycket produkt. Kan användas med alla olika sorters self tan-produkter som mousse, gel eller kräm.

Här kan du beställa Bronzas application mitt (annons).

Ta hand om dina tänder

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.