Så bra är L’Oréal telescopic lift mascara

Publisert:

Tiktoks nya favoritmascara från L’Oréal Telescopic lift ser ut att göra underverk för dina fransar.

Men lever den upp till sin hype?

Vi har testat!

Tiktok-stjärnan Mikayla Noguiera är en av dem som ligger bakom hypen kring L’Oréals nya mascara Telescopic lift. I en video i betalt samarbete med sminkföretaget visar hon hur mascaran ger henne dramatiskt längre och fylligare fransar. Resultatet är så pass otroligt att hon blivit anklagad för att fejka det med hjälp av lösögonfransar.

Huruvida det verkligen är hennes riktiga fransar eller ej har vi inget svar på men jag har testat mascaran och här kommer ett utlåtande.

Pris: ca 190 kronor 9,9 ml.

Före och efter Telescopic lift
Före och efter Telescopic lift

Mascaran har en speciell borste som är platt på ena sidan och med piggar på andra. Man börjar med att använda sidan med korta piggar för att fördela mascaran jämnt över fransarna. Därefter vänder man på borsten och använder den smala sidan för att separera fransarna.

Vad är bra? Mascaran har riktigt bra pigment och fransarna blir ordentligt svarta, vilket jag gillar. Dessutom ger den onekligen mycket längd till fransarna. Jag har både korta och raka fransar och det är inte många mascaror som kan ge mig det här resultatet. Resultatet blir absolut inte som det jag sett på Tiktok, men är ändå väldigt nöjd.

Vad är dåligt? Formulan är ganska blöt vilket gör att det lätt blir klumpiga partier. Det kan vara bra att ha en mascaraborste till hands för att ta bort överflödig produkt.

Är den prisvärd? Ja 189 pix för den här mascaran måste ju ändå räknas som ett kap. En av de bästa mascaror jag testat, faktiskt!

ANNONS

Köp Loreal Paris Telescopic Lift Mascara Black här!

Lyko (Extern länk)

Dagens urval av mascara

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.