Redaktionens favoriter i februari

Publisert:

Redaktion tipsar om sina bästa beautyprodukter

Februari. Är det årets värsta månad?

Ja, på många sätt. Himlen lika grå som man känner sig.

Vi har hur som helst hittat guldkorn i hudvårdshyllorna. Här är våra favoriter.

Agneta Elmegård, beautyexpert:

Color wow, Dream filter

Jag har upptäkt en riktig drömprodukt, Dream filter, heter den. Det är en Pre wash-produkt som du sprayar i håret några minuter innan tvätten och det ska dra ut metaller och beläggningar från hårstråna. Fråga mig inte hur det fungerar. Jag vet bara ATT det fungerar. Håret blir superblankt. En riktig wow-produkt om du frågar mig. Inte ofta det händer!

Beställ Color Wow Dream Filter här

Malin Wigen, reporter:

The Ordinary, AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
Vill du få resultat för en billig peng? Då kan jag rekommendera den så kallade ”blodmasken” från The Ordinary. Den innehåller bland annat AHA- och BHA-syra som exfolierar huden.

I början var jag skeptisk. Visst stack det till i huden men jag kände inte att den gav någon wow-effekt. Men nu när jag använt den flera gånger upplever jag att min hudton och hudstruktur är jämnare och att ansiktet fått mer lyster. Dessutom ser porerna något färre och mindre ut. Obs! Testa masken innan på ett mindre hudområde innan du använder den i ansiktet då den inte passar alla hudtyper.

Beställ masken från Ordinary här

Ida Söderberg, redaktör:

Cerave, Hydrating cleanser

Jag fuskar ofta med ansiktstvätt. Tar det som finns, inte sällan Bliwa-tvålen som står på handfatet. Jag vet, förargelseväckande beteende i mångas ögon. Jag har förstås testat olika sorters rengöring genom åren, men aldrig tyckt något känns särskilt återfuktande – eller värt priset.

Den här marknadsförs hur som helst som skonsam budgetrengöring för ansiktet. Men går att använda för hela kroppen. En speciell teknologi ska återfukta huden hela dagen. Innehåller tre essentiella ceramider och hyaluronsyra. Och jag måste säga att jag är otroligt imponerad. Rengöringen gör huden alldeles mjuk, och du slipper den sträva känslan som ibland infinner sig ... åtminstone efter vanlig tvål.

Ett superkap.

Beställ Cerave Hydrating Cleanser här

Rebecka Wållgren, reporter:

Browgame Cosmetics, Instant Brow Lift Wax

Det här är en riktig brynsnackis som vunnit priser och synts överallt den senaste tiden. Ett ögonbrynslyft direkt? Jo, men det blir det faktiskt. Vaxet formar enkelt dina bryn och det håller länge. Det ser också något mer naturligt ut än många geler som brukar få brynen att se lite blöta och stela ut. Vaxet är heller inte särskilt dyrt. Det enda minuset för mig är den tillhörande lilla borsten som man ska applicera det med, borsten har inte något lock så jag står och sköljer av den efter varje gång. Det är även lite trixigt att få till rätt mängd vax på borsten.

Beställ Instant Brow Lift Wax här

Ta hand om dina tänder

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Ida Söderberg på journalistprogrammet i Sundsvall. Har också läst ett år psykologi på Umeå universitet.