Nattkrämer vi älskar

Redaktionen listar sina favoriter

Publisert:

Vilken är den bästa nattkrämen?

Här listar vi våra favoriter, som ju förstås går att använda dygnet runt.

Särskilt under vinterhalvåret.

Rebecka Wållgren, redaktör

L300, Vitamin C Revitalizing Night Cream:

Min bästa nattkräm är ett riktigt budgetkap. Den är fet och dryg men smälter snabbt in i huden och känns härligt sval och skön. När jag vaknar är min hud mjuk, len och glowig. Dessutom kommer den i en pumpflaska vilket känns fräscht. Krämen innehåller fuktämnen som finns naturligt i huden, C-vitamin som ska minska rynkor samt peptider och ceramider som ska stärka hudbarriären.

ANNONS

Beställ L300 Revitalizing Night Cream här!

Lyko (Extern länk)

Clara Öhrn, content manager

Klairs, Freshly juiced vitamin E mask

Jag har tipsat om den här godingen flera gånger förut, men den är verkligen en av mina favoriter. Freshly juiced vitamin E mask från Klairs är en närande ansiktsmask som även kan användas som nattkräm. Masken innehåller utöver e-vitamin niacinamide och adenosin som verkar porsammandragande och lugnande. Älskar den geléliknande konsistensen som är både svalkande och mjukgörande! En multifunktionell produkt som går lika bra att använda som nattkräm eller mask, vilket jag också gillar.

ANNONS

Beställ Klairs Freshly jucied från Skincity!

Skincity (Extern länk)

Malin Wigen, reporter

Aco, Age delay nightcream dry skin:

Jag har lagt flera hundralappar på nattkräm under flera års tid men i höstas bestämde jag mig för att skära ned på min skönhetsbudget, och det var då jag köpte denna. Jag har 30+ gammal insett att dyrt inte alltid är bättre.
Nattkrämen innehåller bland annat Niacinamid och C-vitamin, känns behaglig mot huden och ger fukt till mina torra partier. Den är dessutom dryg. Ett minus är dock att den inte finns i pumpflaska så se till att ha rena fingrar.

ANNONS

Beställ ACO Age Delay Night cream här!

Lyko (Extern länk)

Dr Dennis Gross, Vitamin C+ lactic dewy deep cream
Den här krämen har räddat min torra vinterhy. Den amerikanske hudläkaren bestämde sig nyligen för att uppdatera sin redan framgångsrika C-vitaminkräm med mjölksyra. Och vilken hit-kräm det blivit. Den är otroligt rik i konsistensen och till en början kan den ge en lite stickande känsla i huden, men det är mjölksyran som gör sitt jobb. Jag använder den  på dagen också och upptäckte nyligen att min man även fallit för krämen så nu får jag låsa in den. Den är ju ganska dyr!

ANNONS

Beställ Dr. Dennis Gross Vitamin C + Lactic Dewy Deep Cream här!

Bangerhead (Extern länk)

Ida Söderberg, redaktör:

Dermaceutic, Turn over:

Enligt många hudvårdsjunkies en livräddare om du till exempel har stora porer eller andra blemmor, och jag kände mig tvungen att testa då jag hittade den på rea. Ska också reducera fina linjer, men just det är ingenting jag sett. Däremot tycker jag att huden håller sig väldigt fin och fri från kvisslor. Dessutom sticker den skönt, som om något händer. Krämen har hög halt av glycolsyra, och ska enligt uppgift stimulera cellförnyelse. Värt att testa, men har du känslig hy ska du vara försiktig. Kanske varva med en snällare nattkräm den första tiden!

ANNONS

Beställ Dermaceutic Turn Over här!

Bangerhead (Extern länk)

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Rebecka WållgrenRebecka Wållgren är reporter och redaktör för Aftonbladet Livsstil sedan februari 2021. Rebecka började på Aftonbladet 2013 och arbetade då på Wellness, Viktklubb, Wendela och The You Way. Sedan tog hon en sväng till Bonnier Magazines & Brands där hon var webbredaktör för Lantliv och Sköna hem. Utbildning: Rebecka har gått journalistprogrammet vid Göteborgs universitet. Tidigare har hon även studerat Litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet.