Frisyrerna från Met-galan som alla pratar om

Publisert:

Klänningar och kostymer i all ära men Met-galan bjöd även på en hel del snackisar när det kommer till hår och frisyrer.

En av de celebra gästerna bytte hårfärg inför galan och blev helt oigenkännelig. Medan andra plockade fram både saxar och rakapparater.

Met-galan är inte bara tillfället då kändisarna drar fram sina allra mest extravaganta klänningar och kostymer. Det är även kvällen för stora statement när det gäller frisyrer. Och visst levererade kändiseliten även i år.

Florence Pugh gick minst sagt all in och visade upp ett nyrakat huvud. Cara Delevingne och Marion Cottilard hade tagit fram både saxar och hårfärg medan Ashley Graham och Bad Bunny visade upp imponerande vattenkamningar. Och så var det Jessica Chastain som ingen kände igen på grund av hennes nya hårfärg.

Cara Delevingne

Cara Delevingne kapade en rejäl bit av sitt blonda hår inför Met-galan. På röda mattan visade hon i stället för blonda lockar upp en kort blågrön frisyr med minilugg.

Who this??

Hennes röda svall har dock ersatts av ett blont sådant och plötsligt känner ingen igen henne. Inte vi heller till en början ... men det här är alltså Jessica Chastain! Kikar man på videos från röda mattan kan man se förvirringen bland pressfotograferna. Det blonda passar henne dock utmärkt.

Florence Pugh

Florence vet hur man gör entré. Med ett rakat huvud och en riktigt kaxig huvudbonad är det svårt att titta åt något annat håll. Och är det någon som kan bära upp 1 mm hår så är det Florence.

Marion Cottilard

Marion Cottilard hade dragit fram både sax och färg inför galan. Borta var de bruna lockarna. I stället visade hon upp en härligt slarvig rosa pottfrisyr. Modigt!

Ashley Graham

Ashley Graham satsade på en 1920-talsklassiker med lockar fastslickade mot sidan. Riktigt snyggt!

Bad Bunny

Bad Bunny visade upp en frisyr som vi inte är vana att se honom i. Den imponerande vattenkamningen gav oss Old Hollywood-vibbar och såg riktigt stilig ut till hans iögonfallande kostym.

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Rebecka WållgrenRebecka Wållgren är reporter och redaktör för Aftonbladet Livsstil sedan februari 2021. Rebecka började på Aftonbladet 2013 och arbetade då på Wellness, Viktklubb, Wendela och The You Way. Sedan tog hon en sväng till Bonnier Magazines & Brands där hon var webbredaktör för Lantliv och Sköna hem. Utbildning: Rebecka har gått journalistprogrammet vid Göteborgs universitet. Tidigare har hon även studerat Litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet.