Denna text innehåller annonslänkar

5 hårinpackningar för friskt och glansigt hår

Publisert:
Använd hårinpackning minst en gång i veckan.
Använd hårinpackning minst en gång i veckan.

Är du trött på torrt och frissigt hår? Då är det dags att införskaffa en riktigt bra hårinpackning.

Hårmasker och inpackningar gör underverk för livlöst hår och du kommer att märka stor skillnad med en gång.

Här är Livsstils fem favoritinpackningar.

Det är viktigt att återfukta håret med jämna mellanrum för att det ska bli glansigt och enkelt att reda ut. Färgat och blekt hår är särskilt känsligt och måste återfuktas ordentligt för att bevara hårkvaliteten.

Ett ytterligare tips som gör susen för håret är att inte torka ut det genom att tvätta varje dag. Satsa på att tvätta håret två till tre gånger i veckan och använd gärna en hårinpackning vid minst ett av tillfällena.

Kom ihåg att använda en hårinpackning som är anpassad efter din hårtyp för bästa resultat.

Joico K-pak Deep-Penetrating Reconstructor

Joico K-Pak Deep-Penetrating reconstructor har blivit hyllad av frisörer och skönhets-junkies för sina återfuktande egenskaper. Inpackningen är en intensiv proteinkur som stärker ditt hår och gör det strålande glansigt.

Inpackningen passar torrt och överprocessat hår och sluter fjällskiktet i håret. På bara fem minuter får du ett hår lent som sammet igen.

Köp Joico K-pak Reconstructor direkt här! (Annons)

Olaplex Hair Perfector no3 & Olaplex Bonding Oil no7

Olaplex tog frisörvärlden med storm när det lanserades för några år sedan. Numera finns flera av deras produkter tillgängliga i butik – och det är vi väldigt glada för! Olaplex hair perfector no. 3 gör underverk för torrt och livlöst hår. Efter bara en behandling kommer ditt hår att kännas återfuktat och glansigt igen.

Olaplex sammanlänkar svavelbindningarna i håret vilket ger det en bättre moståndskraft mot exempelvis värmeverktyg och annat slitage.

Använd gärna Olaplex Hair Perfector tillsammans med deras hårolja, Bonding Oil, för att verkligen låsa in fukten i håret. Oljan är fjäderlätt och skyddar håret mot värme upp till 230 grader.

Beställ Olaplex hair perfector no3 och Olaplex bonding oil här (annons).

Davines Essentials Nounou hairmask

En intensivt reparerande hårinpackning som passar perfekt för torrt eller skadat hår. Produkten innehåller en hög halt av kolhydrater och proteiner vilket ger näring. Inpackningen innehåller även C-vitamin som har en antioxiderande effekt. Förutom att håret kommer att bli mjukt och lent kommer det dessutom att dofta underbart!

Davines strävar efter att använda förpackningar med så lite plast som möjligt. Förpackningen som denna inpackning kommer i kan återanvändas, den är till och med godkänd för förvaring av livsmedel.

Köp Nounou från Davines här! (Annons)

Evo Baby got bounce

En intensiv återfuktande behandling som ger näring och fukt till lockigt hår. Motverkar friss, ger kontroll och skapar fantastiskt definierade lockar som håller i dagar.

Här kan du beställa Evo Baby got bounce.

Kérastase Blond Absolu Masque

En silverinpackning som är perfekt för blont hår men som även passar på alla hår med blekta eller slingade kalla toner. Tar bort gula och varma toner på nolltid.

Inpackningen återfuktar och återuppbygger hårstråna på djupet så att håret lugnas, och får en kall blond färg full av lyster. Använd inpackningen en gång i veckan eller vid behov för att neutralisera gula eller varma toner.

Köp Kérastase Blond Absolu hair mask här! (Annons)

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.