Denna text innehåller annonslänkar

Budgetschampo – här är favoriterna

Effektiva schampon under 140 kronor

Publisert:

Ett riktigt bra schampo behöver inte kosta en förmögenhet.

Det finns en uppsjö av effektiva schampon, anpassade efter dina behov, för mindre än 140 kronor.

Här hittar du våra bästa budgettips.

Wella invigo nutri-enrich

Ett schampo som blivit riktigt hajpat av många hårjunkies därute! Presterar till och med bättre än många betydligt dyrare varianter för skadat hår. Reparerar tidigare skador och motverkar framtida slitage. Innehåller bland annat gojibär som ger ett glansfullt och friskt hår. Otroligt väldoftande – ett riktigt kap för cirka 139 kronor! Schampot säljs just nu till kampanjpris på Meds – läs mer och köp här (annons).

Aussie miracle moist

Ett budgetfynd för dryga 85 kronor! Även detta är perfekt för dig med torrt och slitet hår. Innehåller australisk macadamianöt som bidrar till att återfukta och mjukgöra håret. En riktig boost för skadat hår!

Beställ schampot här (annons).

Fudge clean blonde – silverschampo

Ett silverschampo från fudge professional som effektivt tar bort gula toner i blonda och blekta hår. Rengör håret effektivt samtidigt som du får en kallare nyans i håret. Ett supereffektivt silverschampo till en rimlig peng.

Läs mer och köp här! (Annons)

Fructis Macadamia hair food

Fructis inpackning från samma serie har blivit extremt omtalad och älskad av folk på sociala medier. Men även schampot från samma serie bör testas! Denna variant med macadamianöt ger näring till håret utan att tynga ner. Flaskan blir din för cirka 70 kronor.

Läs mer och köp här! (Annons)

Noughty wave hello

Ett riktigt bra schampo som dessutom har en fin förpackning! Noughtys wave hello är ett perfekt schampo för lockigt eller vågigt hår och definierar lockarna utan att förlora volym. Innehåller 97% naturliga ingredienser och är fritt från parabener, sulfater, petrokemiska produkter och silikoner. Ett riktigt budgetkap!

Läs mer och köp här! (Annons)

Aco dry scalp moisturising shampoo

Ett schampo som älskas av många med torr och kliande hårbotten! Detta budgetköp kostar drygt 55 kronor och rengör effektivt hårbotten samtidigt som det återfuktar och är snällt mot hårbotten. Utan parfym.

Läs mer och köp här! (Annons)

Extratips! Om du besväras av torr och kliande hårbotten finns en scalp tonic från samma serie som lugnar och återfuktar torr hårbotten. Appliceras i vått eller torr hår och behöver inte sköljas ur. Köp här (annons).

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.