Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Silverschampo – här är bästa köpen

Publisert:

Tröttnat på gula och varma toner i ditt blekta eller slingade hår? Då är det dags att införskaffa ett riktigt bra silverschampo.

Här är våra favoriter.

Om du vill ha en kallare ton på ditt blonda, gråa eller slingade hår är silverschampo en effektiv metod för att få till den rätta nyansen. Störst effekt av schampot får du om du har ljust hår, men även brunt hår med slingor kan tona ner gula partier och få fin effekt av silverschampo.

Så ska du använda silverschampo

  1. Fördela silverschampot jämnt över hela håret. Undvik att massera in silverschampot i hårbotten.
  2. Låt det verka den tiden som förpackningen anger. Om du låter silverschampot sitta i för länge kan håret bli lila.
  3. Skölj ur och avsluta med ett återfuktande balsam eller inpackning.
  4. Upprepa behandlingen någon gång i veckan. Tänk på att inte använda silverschampo allt för ofta eftersom det kan göra att håret upplevs dassigt.

Maria Nila sheer silver

Ett paraben- och sulfatfritt schampo med björnbärsextrakt som skyddar och ljusar upp blont och blekt hår. Schampot minskar även färgförlust i samband med tvätt och styling samt skyddar mot UV-strålning.

Köp Maria Nila sheer silver direkt här!

Blonde angel wash

Blonde angel wash är ett färgförstärkande schampo för blont hår från Kevin Murphy. Optiska vitmedel livar upp matta blonda färger och gör håret friskt och glansigt. Passar både blont och grått hår.

Beställ blonde angel wash här!

Davroe blonde toning-paket

Ett superkit med schampo och balsam som tar bort mässingstoner från blonda och blekta hår. Det milda schampot rengör och tonar håret och balsamet ger fin glans och skyddar.

Köp Davroe silverschampo och balsam här!

Kérastase Blond absolu duo

Silverschampo och balsam från Kérastase. En riktig klassiker som effektivt minskar varma och gula toner i håret. Gör håret mjukt och silkeslent samt skyddar håret mot föroreningar. Balsamet är lätt men mycket effektivt och återfuktar håret på djupet.

Beställ Kerastase Blond absolu här!

Björn Axén cool silver

Ett effektivt silverschampo som doftar gott av aprikos. Neutraliserar och dämpar gula toner och gör håret friskt och glansigt. Innehåller veteprotein och honungsextrakt som återfuktar och mjukgör.

Köp Björn Axén cool silver här!

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.