Denna text innehåller annonslänkar

Effektiva fotkrämer för mjuka fötter

Publisert:

Gör fötterna fina och redo för sandaler och skor med öppen tå.

Slipp hälsprickor, förhårdnader och fnasig hud med hjälp av en fotkräm.

Här hittar du sex bra fotkrämer.

CCS cracked heel SOS

Wellness-redaktionens favorit! En riktigt bra fotkräm som gör underverk för torra fötter på bara några dagar. Innehåller 25% karbamid och mjölksyra som effektivt exfolierar och återfuktar fötterna vilket gör dom mjuka och lena igen. Ett riktigt dunderpris dessutom – kostar bara 60 kronor!

Läs mer och köp här! (Annons)

Beauté pacifique Xtra dry skin fix

En mycket återfuktande och reparerande kräm som passar utmärkt att ha på fötterna eller andra extremt torra partier på kroppen. Innehåller höga nivåer av naturligt squalane som effektivt reducerar hudens vätskeförlust. Gör huden mer motståndskraftig och rekommenderas till besvärliga torrhetsproblem.

Beställ krämen här! (Annons)

Renewing foot cream från Cerave

Budgethjälten Cerave älskas av många för sin ansikts- och kroppsvård – och de har givetvis även en mycket effektiv fotkräm. Krämen innehåller salicylsyra som både exfolierar och återfuktar fötterna. Passar perfekt för dig som har riktigt torra och spruckna fötter.

Läs mer och köp här! (Annons)

Footmender all in one

Säg hejdå till torra fötter, sprickor och förhårdnader med favoriten footmender. Krämen är antimikrobiell vilket minskar förekomsten av bakterier och mikroorganismer och exfolierande vilket hjälper till att få bort döda hudceller och gör huden mjuk och smidig igen. Footmender hjälper även till att snabba på läkningsprocessen genom att stimulera och stabilisera hudcellernas förnyelse. Har en fräsch doft av mentol.

Läs mer och köp här! (Annons)

Caudalie Vinotherapist Foot Beauty Cream

En fotkräm från Caudalie som vårdar och reparerar dina fötter. Har en härlig exklusiv doft som känns uppfriskande och lyxig. Appliceras morgon och kväll på rena fötter.

Läs mer och köp här! (Annons)

Bomb tippy toes foot treatment

En härlig fotkräm med 30% sheasmör och solrosolja som återfuktar torr hud. Krämen gör huden mjuk och lugnar hudirritationer. Innehåller eteriska oljor från rosmarin och pepparmint.

Läs mer och köp här! (Annons)

Bonustips!

Babyfoot Exfoliation foot peel

Om du inte testa babyfoot än är det verkligen dags!

Babyfoot är ett par sockor innehållande en exfolierande gel. Sockorna används under en timme. Cirka 3–7 dagar efter behandlingen kommer det yttersta hudlagret att falla av. Flagningen pågår i upp till två veckor men efter det kommer du att ha silkeslena fötter – utan att ha filat eller skrubbat fötterna.

Förpackningen innehåller även en fotkräm (30g) som används när flagningen upphört.

Läs mer och köp produkten här! (Annons)

Ta hand om dina fötter

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.