Denna text innehåller annonslänkar

Gellack hemma – nagellack som håller längre

Publisert:

Gellack ger dig vackra, glansiga naglar som håller längre.

Nu kan du göra gellack hemma – både med och utan uv-lampa.

Här hittar du våra bästa tips.

Depend gel IQ start kit

Depend gel IQ – startkit

För drygt 500 kronor kan du köpa Depends startkit för att göra gellack hemma. Förpackningen innehåller rengöring, baslack och topplack, nagelfil och nagelpinne samt en uv-lampa för att härda lacket. Färgerna köps separat och finns i många fina färger.

Metoden kräver ingen filning på nagelplattan innan och tas enkelt bort med Depends skonsamma oljeborttagning. Ger ett salongsresultat med hög glans som håller i upp till två veckor.

Läs mer och köp här! (Annons)

Manikyrset från Le mini Macaron

Manikyrset från Le mini macaron

Ett kit för gellack-manikyr som innehåller allt du behöver för att fixa naglarna hemma: en led-lampa, fyra nagellack i travelsize, nagelfil, borttagningsfolie och en nagelbandspinne.

Läs mer och köp här! (Annons)

Sally Hansen Miracle gel nagellack

Miracle gel från Sally Hansen

Ett vanligt nagellack kombinerat med gel som inte kräver uv-lampa, men som trots det håller i upp till 14 dagar. Finns i flera fina nyanser.

Läs mer och köp här!

Le mini macaron gelpolish

Gelpolish från Le mini macaron

Ett tre-i-ett-lack som kombinerar baslack, färg och topplack i ett skikt. Mycket enkel att använda och ger ett snyggt glansigt resultat. Nagellacket behöver LED-lampa för att härda. Torkar på 30 sekunder och finns i många fina färger.

Läs mer och köp här! (Annons)

Essie Gel couture ballet nude

Essie gel couture

En gel-manikyr i två steg utan UV-lampa. Ger en bra och jämn färgteckning som håller längre än vanligt lack. Avslutas med gel couture överlack för en glossig finish. Tas enkelt bort med vanlig nagellackremover.

Läs mer och köp här! (Annons)

Rimmel supergel

Rimmel supergel nailpolish

Ett nagellack med en patenterad formula som liknar gel. Appliceras i två enkla steg ett färg och två gelskikt. Ingen lampa behövs och nagellacket är enkelt att ta bort. Finns i flera jordnära färger.

Läs mer och köp här! (Annons)

Ta hand om dina fötter

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.