Denna text innehåller annonslänkar

Läppbalsam med färg – 7 fina köptips

Publisert:

Läppbalsam med färg både vårdar och piggar upp.

Här är sju mjukgörande cerat med färgpigment som du kan köpa online.

Läppbalsam med färg är den perfekta genvägen om man vill ha en gnutta färg på läpparna och samtidigt få återfuktande och vårdande egenskaper. I jämförelse med ett pigmentrikt läppstift är det tonade läppbalsamet dessutom enkelt att applicera utan spegel, det ger en naturlig look och är perfekt att ha till vardags!

Lancôme Mademoiselle shine

Semitransparent läppstift från Lancôme med vårdande ingredienser som ger ett glansigt resultat. L'Absolu Shine är en av årets nyheter och finns i otroligt många färger. Läs mer och beställ det här! (Annons)

Burt’s Bees

Vårdande läppbalsam från Burt’s bees som mjukgör och vårdar och som innehåller extrakt av granatäppleolja samtidigt som det ger läpparna en fin och fräsch färg. Läs mer och köp det här (annons).

Pixi Shea Butter Lip Balm

Läppbalsamet Shea Butter Lip Balm från Pixi återfuktar och ger läpparna vård och en härlig nyans. Läs mer och köp här (annons).

Dior Addict lip glow color-awakening lip balm

Lyxigt läppbalsam med naturliga ingredienser som vårdar läpparna och motverkar torrhet. Läppbalsamet finns i flera nyanser som passar alla hudtoner, läs mer och köp här (annons).

Baby lips från Maybelline

Återfuktande och vårdande läppbalsam från Maybelline som vårdar och ger läpparna precis lagom mycket färg, finns i olika nyanser. Läs mer och köp här (annons).

Eight hour cream lip stick sheer tint från Elizabeth Arden

Klassikern Eight Hour cream i stiftformat med en gnutta färg. Läppbalsam som hjälper mot torra och nariga läppar med spf 15. Finns både i flera färger och som ett transparent stift. Läs mer och köp det här! (Annons)

Extra lip tint från Bobbi Brown

Mjukgörande och vårdande läppbalsam från Bobbi Brown som säljs i en rad naturliga färger som snabbt smälter ihop med din egen läppfärg. Läs mer och klicka hem det från Åhléns! (Annons)


Veckans urval av hudvård

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Ida GustafssonIda Gustafsson redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat på magasin med inriktning på mode, inredning och skönhet men också som nyhetsreporter på Aftonbladet. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Mittuniversitetet.