Redaktionens favoriter i april

Skönhetsprodukter vi testat – och gillat

Publisert:

Äntligen vår.

Månaden som gick testade redaktionen i vanlig ordning en kompott produkter.

Här är våra favoriter.

Clara Öhrn, moderedaktör:

Fick det här läppstiftet från Sensai av min kompis och jag älskar det! Jag har det i nyansen Sakura Kasane och det är den perfekta nyansen för mig – lätt rosa men inte för intensiv färg. Den ger perfekt glans och formulan känns mjuk och smidig. Dessutom håller det riktigt bra, även om jag gärna fyller på några gånger under dagen. Jag tycker ofta att pigmenten i läppstift kan göra ett formulan känns grynig. Den silkeslena konsistensen i det här läppstiftet gör att det känns mer som ett läppbalsam vilket är ett extra plus.

ANNONS

Beställ läppstiftet från Sensai här!

Skincity (Extern länk)

Rebecka Wållgren, reporter:

Awakening Eye Gels, Xlash
De här små ögonmaskerna har blivit riktigt hajpade på instagram. De är indränkta i ögonserum som innehåller C-vitamin, niacinamid, persikoextrakt och koffein. Efter att ha haft dem 15 minuter under ögonen ska de ha minskat svullnad, jämnat ut hudtonen och trollat bort mörka ringar. Mina mörka ringar inte helt borttrollade men de är ljusare och jag ser piggare ut. Det bästa med den här produkten är dock något annat. Den svala uppiggande känslan de ger när man bär dem är nämligen fantastisk! Förvara i kylen för extra härlig effekt.

ANNONS

Beställ Awakening eye gels från Xlash här!

Xlash (Extern länk)

Agneta Elmegård, skönhetsexpert:

Evercalm, REN

Den här månaden har jag bekantat mig med en ny produkt ur brittiska REN:s lugnande serie, Evercalm. Det är en hudolja som jag känner gör gott för min hy. Den innehåller bland annat kameliaolja och inca incha-olja som är lugnande och stärker hudbarriären. Jag använder den på kvällen och på morgonen är huden alldeles lugn och redo för makeup.

ANNONS

Beställ Evercalm från Ren här!

Lyko (Extern länk)

Ida Söderberg, redaktör:

Midnight blue calming cream, Klairs

Krämen ska fungera som ett skyddande lager och förnya hudceller. Dessutom lugna din stressade hy. Jag tycker att jag fått rödare partier i mitt ansikte under senare tid. Kanske är det att jag varit lite väl glad i att behandla ansiktet med diverse syra-produkter. Hur som helst, den här blåa krämen dämpar det röda. Jag har använt i hela ansiktet, men den går att använda på specifika problemområden. Tänk på att du bara ska använda en pytteliten mängd. Hittills gillar jag, huden har blivit lite klarare, lite mer lyster. Du kan givetvis använda krämen både dag och natt, namnet till trots. Men om det är en mirakelprodukt eller inte låter jag i nuläget vara osagt.

ANNONS

Beställ midnight blue calming cream från Klairs här!

Skincity (Extern länk)

Malin Wigen, reporter:

Acasia skincare hyaluronic super serum

Efter cirka tio års användande av Estee lauder advanced night repair har jag äntligen klivit ur min comfort zone och vågat testa ett nytt serum. Och jag är glad att jag gjorde det. Serumet innehåller hyaluronsyra, niacinamid, vitamin C och E. Det sjunker snabbt in i huden och återfuktar direkt. Det bästa med serumet är att jag tycker att jag ser en skillnad på min hud efter en månads användande. Min hudton är jämnare och ser klarare ut.
Jag är kanske sist på bollen. Men det är en pangprodukt för ett pangpris och helt klart mitt nya to go to-serum.

ANNONS

Beställ Acasia Skincare Hyaluronic Super Serum här!

Lyko (Extern länk)

Dagens urval av ansiktskrämer

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Rebecka WållgrenRebecka Wållgren är reporter och redaktör för Aftonbladet Livsstil sedan februari 2021. Rebecka började på Aftonbladet 2013 och arbetade då på Wellness, Viktklubb, Wendela och The You Way. Sedan tog hon en sväng till Bonnier Magazines & Brands där hon var webbredaktör för Lantliv och Sköna hem. Utbildning: Rebecka har gått journalistprogrammet vid Göteborgs universitet. Tidigare har hon även studerat Litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet.