De här produkterna är skönhetsredaktören aldrig utan

Publisert:

Livsstil frågade beautyjunkien Agneta Elmegård vilka tre produkter hon ALLTID har i badrumsskåpet.

1. Deodorant utan alkohol

Jag har alltid deodoranten Lavilin i mitt badrumsskåp. Det är en deodorant som inte innehåller aluminiumsalter eller alkohol utan jobbar med probiotika på huden där goda bakterier tar hand om de dåliga som bildas under transpirationen. Först trodde jag inte på den här tekniken, men den funkar verkligen.

ANNONS

Köp Lavilin 72h Deo Stick här!

Apohem (Extern länk)

2. Kräm mot pigmentering

Jag har alltid en tub Acticlear från norska Elixir Cosmeceutical i mitt badrumsskåp. Den använder jag på natten om jag fått blemmor eller rodnad i huden. Jag har tendens till rosacea och pigmenteringar den här har hjälpt huden otroligt mycket. Den jobbar med azealin-syra och torkar inte ut huden. På morgonen är huden helt lugn.

ANNONS

Beställ Elixir Cosmeceuticals Acticlear här!

Lyko (Extern länk)

3. Halvtäckande foundation

I mitt badrumsskåp finns alltid någon form av halvtäckande foundation med solskydd i. Just nu är Face Stockholm ”Tinted mineral moisturizer” i nyans 1. den som jag testar och den täcker precis så mycket som jag önskar och innehåller dessutom aningen solskydd.

ANNONS

Köp Face Stockholm Tinted Mineral Moisturizer här!

Lyko (Extern länk)

Veckans urval av hudvård

Prisjakt-logotypI samarbete med Prisjakt.nu

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Agneta Elmegård är reporter på Aftonbladet sedan 2000. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Stockholms Universitet. Agneta är utbildad i hållbarhetsstrategier vid Cambridge University i England och 2019 blev hon listad som en av skandinaviens mest inflytelserika personer inom ”Green Beauty” av Diversified Communication UK.