Här är H&M:s samarbete med Mugler

Publisert:

Mugler är det senaste modehuset i designsamarbete med H&M.

En vårkollektion som präglas av cut-outs, mesh och lekfulla detaljer.

Legendariska Mugler, grundat 1973 av Manfred Thierry Mugler, är det senaste i raden av exklusiva modehus som ingått samarbete med svenska budgetfavoriten H&M. Bland tidigare designsamarbeten ingår flera exklusiva varumärken som Jimmy Choo, Alexander Wang och Marni.

Ann-Sofie Johansson creative, advisor H&M och Casey Cadwallader, creative director Mugler
Ann-Sofie Johansson creative, advisor H&M och Casey Cadwallader, creative director Mugler

”En autentisk Mugler-upplevelse”

Amerikanska designern Casey Cadwallader är sedan 2018 creative director för Mugler och har nu skapat den nya kollektionen för H&M. Samarbetet består av mycket denim, nylon, mesh och flera remakes från arkivet.

– Självklart ville jag att kollektionen skulle ha en tydlig Mugler-prägel. Den skulle fånga modehusets anda – frihet, djärvhet, förvandling, spänning, extravagans och ungdomlighet – och erbjuda människor en autentisk Mugler-upplevelse, säger han i ett pressmeddelande.

Kollektionen finns att köpa online och i utvalda H&M-butiker från den 10 maj.

Här är våra favoritlooks från kollektionen

BH i läder

BH i läder! Riktigt snyggt under en vit skjorta till vardags eller under en svart blus till lite festligare tillfällen.

Rosa klänning med knytdetalj

Rosa klänning med cut-out och knytdetaljer. En perfekt klänning för sommarens fester. Edgy men med klassiska snitt.

Väska i läder

En PERFEKT vardagsväska i läder! I denna får du plats med både dator och träningskläder och allt du vill bära med dig till och från jobbet.

Svart klänning i ull

En otrolig svart miniklänning i ull som passar lika bra med strumpbyxor som utan. Enkel med fina detaljer som passar till alla årets fester.

Svart oversized kavaj

Svart oversized kavaj med breda axlar, utan slag och med enkel knäppning. Ser riktigt lyxig ut och kan stylas med det mesta i garderoben.

Läderjacka med scarf

En kort läderjacka med en inbyggd scarf! Riktigt snygg och kul med scarfdetaljen.

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.