Horoskop vecka 15, 2023

Astro 10–16/4

Publisert:

Tre dagar sticker ut för Kräftan, och Lejonet får ingenting gratis.

Hur blir din vecka enligt stjärnorna?

Astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop 10–16 april 2023.

Väduren

Veckan är full av överraskningar och du behöver improvisera för att få dagarna att gå ihop. Lita på dina kunskaper och håll humöret uppe, du är väl rustad att klara det mesta. 

Må bra: Efter en kall månad väntar varmare dagar och att se fram emot sommaren ger ny livsglädje. Slängen ett öga i garderoben och unna dig något nytt som gör dig glad. 

Inför helgen: Helgen är perfekt för glada stunder med vänner och familj. Gör planerna tidigt. 

Kärlek och relationer: Vårkänslorna kommer smygande och förälskelsechanserna ökar. Det väntar inte så många kärleksstund under massor av flirt och växande förväntningar. 

Oxen

Du har huvudet på skaft och därmed lika lätt att begripa svåra sammanhang som att förmedla kunskap till andra. Var inte rädd att rätta andra, det sparar tid och gör gott.

Må bra: Utnyttja dina förutsättningar. Det sägs att det varje dig finns 10000 välsignade som lärt sig något nytt under dagen. Bli en av dem och ta till dig något, varje dag.

Inför helgen: Stök, bak, trädgård eller städning. Gör något som ökar hemtrevnaden.

Kärlek och relationer: Du kommer åt att njuta mer av tillvaron än av kärleken just nu och familjeupplevelser ger mest. Onsdagskvällen är hetast med bäst kärlekschanser.

Tvillingarna

Din kreativitet växer sig starkare under veckan och alla projekt där du kan tänka fritt och påverka med din fantasi blir extra roliga. Du gör en ny vän under veckan. 

Må bra: Rörelser i vardagen är extra viktigt för dig vars humör påverkas av stillasittande. Se över din arbetsplats så att den är inte är för statisk, ett ståbord är en bra ide. 

Inför helgen: Du förtjänar en lat helg med mycket umgänge, gör planer med vännerna. 

Kärlek och relationer: Den här veckan inleds en romantisk vår då du har extra lätt att hitta människor som berör ditt hjärta. Alla dejter och romantiska möten blir oväntat heta. 

Kräftan

Missförstånd riskerat att gör veckan onödigt strulig. Ta tid och förklara hur du tänker innan du sätter igång, det som är självklart för dig är ofta oväntat svårt för din omgivning.

Må bra: Tävlingsmoment ger en extra krydda. När du tränar ger den större fokus och i vardagen gör utmaningar rutinuppgifter roligare och mer minnesvärda. 

Inför helgen: Missförstånd om tider och platser ställer till det. Var tydlig när du kommunicerar. 

Kärlek och relationer: Tre dagar sticker ut när dejter blir extra roliga och kärleksmöten ovanligt lyckade. Håll dina heta planer till tisdagen, onsdagen och söndagen. 

Lejonet

Allt du lyckas med under veckan beror på dina egna insatser för du får ingenting gratis. Det är egentligen inte motigt men utan ditt go är det inte mycket som sticker ut. 

Må bra: Det finns oanad glädje i att ta tiden och göra de små rutinuppgifter som du kommer undan med att skjuta upp. När allt är på sin rätta plats får du lyxig livsglädje. 

Inför helgen: Ge dig själv något att se fram emot och planera in sånt som gör dig glad. 

Kärlek och relationer: Fånga kärleken i ögonblicket och när andan faller på. Dina kärleksplaner leder ofta till ganska styltiga situationer medan spontana infall alltid hettar till. 

Jungfrun

Det mesta rullar i din riktning och i allt väsentligt får du en mycket lätt vecka. En enda varningsflagga finns, avvakta med stora affärer och investeringar. Det är inte läge just nu. 

Må bra: Gör tydliga avslut mellan vardagens olika uppgifter. Lämna arbetet bakom dig innan du kliver in i fritiden och fritiden innan du tar itu med hemmasysslor. 

Inför helgen: Välj en aktivitet och gör den till något särskilt så blir helgen strålande. 

Kärlek och relationer: Det finns något som gnager och det börjar bli dags att ta ett stort beslut. Känn efter vad du verkligen vill och behöver och låt det vägleda dig. 

Vågen

Den inkluderande och kompromissvilliga attityd som vanligen tjänar dig så väl fungerar dåligt just nu. Överraska dig själv och andra genom att ryta till och sätta ner foten. 

Må bra: Det händer att du glider från en uppgift till nästa utan att hinna landa mellan dem. Riktig jämvikt kräver en balanspunkt, den hittar du när du har egentid. 

Inför helgen: Låt andra stå för planerna, unna dig att vara en lycklig medpassagerare. 

Kärlek och relationer: Låga förväntningar och höga förhoppningar är en bra kombination för planer strular och läggs om i sista sekunden. Ge dig hän i ögonblicken som blir av. 

Skorpionen

Du har blicken riktad långt fram och ser de stora målen tydligt. Det ger dig god fart men ökar risken att du snubblar på småsaker, dubbelkolla tider och bokade möten. 

Må bra: Alla förändrade livsmönster märks fort. Unnar du dig det där lilla extra syns det direkt men ser du veckan som en nystartsvecka märks och känns effekterna lika hastigt.

Inför helgen: Du sprudlar av massor med uppdämd energi så du mår bra av en aktiv helg.

Kärlek och relationer: Den här veckan har du lätt att nå fram till andra via gemensamma intressen och upplevelser ni delar. Vänta dig ökad närhet snarare än heta passioner.

Skytten

Du kommer att få mycket gjort under veckan och ju mer du kan fokusera på invanda uppgifter och mot tydliga mål desto effektivare är du. Det är bättre att jobba av än att börja nytt.

Må bra: Overksamhet tär på ditt hopp och din energi. Du mår bättre av att sätta igång och göra något än att älta problem i hopp om att hitta den perfekta lösningen. 

Inför helgen: Det läge att göra någonting riktigt spännande, helst med din partner. 

Kärlek och relationer: Räkna med en spännande kärleksvecka där varje möte antingen blir fantastiskt intensivt eller en total flopp. Alla dagar är bra och lördagen allra bäst. 

Stenbocken

Det ligger inte i din Stenbocksnatur att ge mindre 100 % men just nu är ett lägre tempo precis vad du behöver. Inget avgörande händer nu så sparar din energi tills den behövs. 

Må bra: Ditt fokus har legat i det yttre ganska länge så du skulle må bra av att vända blicken inåt en stund. Ägna tid åt mindfulness och självreflektion. 

Inför helgen: Helgen blir trevligare och mera rofylld om du låter den komma som det faller sig. 

Kärlek och relationer: Du har mycket annat i huvudet än din relation och ditt känsloliv så veckan blir ganska ljummen. Undantaget är tisdagen som bjuder på heta dejtingchanser. 

Vattumannen

En ny lekfullhet kommer över dig och du hittar glädjeämnen och humor i nästan allt du tar dig för. Din kreativitet flöda och var inte rädd att ta drastiska beslut. 

Må bra: Du är i grunden en passionsdriven människa som behöver känna att allt du gör är meningsfullt. Hitta metoder att göra rutinuppgifterna utvecklande. 

Inför helgen: Hitta på något speciellt och gärna storslaget under lördagen om du kan. 

Kärlek och relationer: Du bubblar av passionerad energi och kan få en riktigt het kärleksvecka om du lägger tid på din partner eller ditt dejtingliv. Det slår gnistor om alla första träffar. 

Fiskarna

Motsättningar och skilda viljor leder till utveckling och samförstånd. Blir inte arg när andra säger emot dig utan se det som en möjlighet att hitta nya vägar framåt. 

Må bra: Tro på det goda i människan, oftast är det förhoppningar och inte illvilja som ligger bakom när åsikter går isär. Ser du problem ur andra perspektiv hittar du nya vänner. 

Inför helgen: Fira att våren äntligen nalkas, gärna med en festligare mathelg. 

Kärlek och relationer: Det blir en omväxlande kärleksvecka då du kommer lära dig nya saker om din partner. Dejtar du så kommer du snabbt till insikt om det är värt att gå vidare. 

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här på Livsstil. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.