Horoskop vecka 17, 2023

Astro 24–30/4

Publisert:

Lejonet ska undvika sociala medier, tvillingen ska lita på sin magkänsla och fisken kan räkna med konflikt.

Hur blir din vecka enligt stjärnorna?

Astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop 24–30 april 2023.

Väduren

April slutar med en spännande vecka full av löften och förhoppningar. Du får idéer och inspiration som gör att du tänka i nya banor och ändrar dina framtidsplaner.

Må bra: Deklarationsdagen närmar sig och det ger tillfälle att ta pulsen på allt annat du också är och gör. Det är hög tid att avsluta sånt som du vet inte fungerar för dig.

Inför helgen: Veckan är viktigare än helgen. Gör det som känns roligt för stunden.

Kärlek och relationer: Fredagen sticker ut rejält. Veckan för med sig smickrande uppmärksamhet men har du stora förhoppningar är det fredagskvällen som bjuder på minnesvärda fyrverkerier

Oxen

Bara vädret är motigt just nu för i övrigt har du en glödande, utmanande och givande vecka. Särskilt lätt har du för sociala kontakter och möten med nya människor. Ta risker!

Må bra: Ärlighet det goda bättre och stänger dörrarna för dåliga val. Uppriktighet är ett aktivt val som ibland kostar lite men i längden är det en enda väg som leder dig rätt. 

Inför helgen: En vän behöver stöd och det kommer kasta om dina planer. 

Kärlek och relationer: Du läser människor bättre än du brukar och det gör dejting kul men frustrerande. För dig som har en relation ger insikten trygghet och sexig närhet.

Tvillingarna

Din intuition har inte fel och så länge du litar mer på din magkänsla än andras övertygelse går det mesta din väg. Lova inte bort din tid, du har bättre nytta av den själv.

Må bra: Ha inte dåligt samvete för det du inte hinner utan gläds åt det du gjorde i stället. Det finns alltid saker som är ogjorda med det är det du gjort som definierar vem du är. 

Inför helgen: Fredag och lördag lämpar sig för upplevelser, söndagen är bäst i stillhet.

Kärlek och relationer: Du kommer få en bra kärleksvecka som blir hetare än du räknat med. Allra bäst blir den om andra tar initiativen. Tacka ja till lovande inviter.

Kräftan

Du har oväntade krafter och hanterar utmaningar bättre än du tror så trots att veckan verkar tuff går du ur den med stärkt självförtroende. Fysisk ansträngning ger resultat.

Må bra: Allt som retar dig går att vända till din fördel. Du har förmågan att kanalisera dina känslor och ge dem fruktsamma utlopp när du agerar i stället för att reagera. 

Inför helgen: Du behöver känna att du gjort något konkret, unna dig en fysiskt aktiv helg. 

Kärlek och relationer: Känslor behöver fysiska utlopp för att de ska kännas på riktigt. Skippa romantiken till förmån för aktiviteter och handfast erotik den här veckan.

Lejonet

Väg dina ord på silvervåg! Just nu tolkas det du säger bokstavligt vilket är jobbigt för du gillar liknelser, sarkasm och ironi. Undvik sociala medier om det är möjligt. 

Må bra: Lejon är inte lata – de uppskattar stillhet! Att aktivt undvika ansträngning för att ge dig själv utrymme för eftertanke är väl använd tid och stärker egenvärdet.

Inför helgen: Månen vidrör Lejonet under helgen och viskar om romantiska stunder.

Kärlek och relationer: Ett leende räcker långt och kärlek finns där för dig om du söker den men den djupa passionen saknas. Undantaget är fredagskvällen då passionen exploderar.

Jungfrun

Din relation till dina rötter hamnar i fokus när föräldrar eller farföräldrar påminner dig om givna löften. Ditt fokus hamnar ofta på vad du inte hunnit göra och det tynger dig.

Må bra: Du behöver tydliga gränser mellan vad som är ditt och vad som är ert hemma. Alla respekterar inte det och det stör dig, en påminnelse hjälper hemfriden.

Inför helgen: Gemensamma planer gör sig bäst på söndagen. Lämna lördagen ledig.

Kärlek och relationer: Din partner eller träff är mer en farkost än en medpassagerare denna vecka på gott och ont. Se till dina behov i första hand och låt din partner fokusera på sina.

Vågen

I allt vardagligt är det här en lätt och ”vanlig” vecka men i ditt inre finns det stora frågor du brottas med. Det är inte dags för beslut men definitivt för en diskussion med dina närmaste.

Må bra: Du behöver perspektiv och nya inspel för att komma vidare. Ett ärligt samtal med föräldrar eller en nära vän och mentor ger dig insikter som skakar om. 

Inför helgen: Tänk på hur fysiskt ansträngande dina planer är – ta inte ut dig för mycket.

Kärlek och relationer: Det hänger inte på dig utan din partner eller träff! Du är redo för kärlek men utan ömsesidighet går det fel, du kan inspirera men inte visa vägen.

Skorpionen

Tillfälligheter förvandlar en ordinär eller till och med jobbig vecka till något mycket bättre. Ha is i magen och vänta ut otrevligheter, vändningen kommer av sig själv.

Må bra: Allt det där som finns på din ”bucket list” som har att göra med träning, fysiska strapatser eller resor att göra är det läge att starta nu. Du har en oväntad inre kraft.

Inför helgen: Det blir en mer utmanande helg än du räknat med. Var redo för tvära kast. 

Kärlek och relationer: Överraskande sanningar kommer i dagen. Det överraskar men på ett annat sätt än du trott och fruktat. Det finns chanser till en nystart!

Skytten

Du är inte ditt vanliga jag för den där extra växeln som du alltid kan lita på funkar inte som den ska. Vardagen flyter men inget annat blir riktigt som du hoppats.

Må bra: Ge inte bort bitar av dig själv eller din tid bara för att det förväntas av dig. Du är värd mer än att tas för given så ge bara till de som förtjänat det och när det känns bra.

Inför helgen: Allt fungerar och bli kul men ta med en extra uppsättning kläder. 

Kärlek och relationer: Vackra ord och stora löften får ditt hjärta i brand och det är lätt att dras med. Inget fel i det men lyssna på den lilla rösten i ditt huvud, den har inte fel.

Stenbocken   

Du är ovanligt klarsynt och får uppskattning för dina analyser så ta ordet så fort du känner att du har något att tillföra. Din vecka blir bara bättre när du tar utrymme.

Må bra: Det här är en vecka för drömmar och planer men inte för avslut. Spekulera och önskedröm men låt alla beslut och inköp vänta och mogna lite.

Inför helgen: Helgen blir roligare om du låter andra planera, helst barn eller föräldrar. 

Kärlek och relationer: Häng inte upp för mycket på givna löften! Verkligheten lägger krokben för dig och sånt du längtar efter går ofta fel. Stjäl kärleken här och nu i stället för att vänta på den.

Vattumannen

En känsla av allvar vilar över dig och allt du gör känns ovanligt viktigt. Även småsaker får dig att tänka en extra gång och det är inte fel. Det finns ett viktigt beslut som du borde fatta.

Må bra: Tro på ditt hjärta! Du är en passionerad och hängiven människa men ansvarskänslor får dig att ta hänsyn bortom det du vet är rätt. Lita på dina instinkter!

Inför helgen: Håll hårt i plånboken under veckan för helgen blir dyr men rolig.

Kärlek och relationer: Det här fel vecka för att tala ut och hitta gemensamma intressen under utan. Låt känslor och passion styra istället. Njut av våren, prata kan ni göra sen.

Fiskarna   

Allt praktiskt och affärsmässigt rullar på men du blir utmanad av moraliska frågor. Din omgivning är villig att kapa hörn som inte får kapas. En konflikt är troligen oundviklig.

Må bra: Du får en oväntad chans att se dig själv i ett nytt ljus. Frågan är om du väljer det som lönar sig eller det som är moraliskt rätt. Ditt val får varaktiga konsekvenser.

Inför helgen: Du behöver en enkel helg. Välj något du vet ger dig glädje.

Kärlek och relationer: Konflikter och meningsskiljaktigheter kommer till ytan så fort samtalen djupnar. Det blir utvecklande för alla i relationer och gör dejting effektivt. 

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här på Livsstil. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.