Horoskop, vecka 20 – supervecka för singeln

Astro 15–21/5

Publisert:

Oxen ska skjuta upp måsten, kärleken dominerar Kräftans liv och Vågen ska vara utomhus.

Hur blir din vecka enligt stjärnorna?

Astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop 15–21 maj 2023.

Väduren   

Du är lyhörd och känslig. I vanliga fall har du ett hårt skal, du väljer själv om du ska vara öppet känslosam eller inte. På gott och ont är denna vecka lite annorlunda.

Må bra: Du blir lätt stressad och du far illa av stressen. Bästa boten är beröring. Massage, smekningar, kramar. Men också träning i vatten, eller ett skönt varmt bad. 

Inför helgen: Planera och förbered måltiderna så att de blir ett glädjeämne, inte ett problem. 

Kärlek och relationer: Ingenting blir lätt, men passionerat blir det. Du upplever nog att dina egna behov och intressen kommer i kläm om du ger kärleken mer utrymme.

Oxen

Dags att gå framåt. Det är nu, eller mycket snart, du tar det avgörande nästa steget. Antagligen handlar det om din karriär. Du har funderat länge, och nu får det bära eller brista.

Må bra: Gemenskap, samarbeta, relationer. Du är i grund och botten en soloartist men inte just nu. För att verkligen lyckas behöver du framhålla dina sociala talanger. 

Inför helgen: Härlig helg. Unna dig att njuta av den, skjut upp trista plikter.

Kärlek och relationer: Supervecka om du är singel, och även för dig som har en partner blir det flirtigt och lättsamt. Få bekymmer, väldigt många förhoppningar och drömmar. 

Tvillingarna

För dig erbjuder veckan mest rutinuppgifter och förväntad utveckling, eller brist på utveckling. Frustrerande kanske, men också ett välkommet tillfälle att slappna av lite.

Må bra: Naturen. Det är ute i friska luften du får ny energi och nya idéer. Att fika på verandan räcker långt men det sanna energikällan är ute bland träd, djur och blommor.

Inför helgen: Ta inte med dig vardagsbekymren. Häng av dig dem redan under torsdagen. 

Kärlek och relationer: Familjeband stärks så fort ni umgås, den romantiska kärleken kräver lite mer. Som till exempel riktigt god mat, vackra miljöer, fräscha lakan. 

Kräftan

Kärleken dominerar ditt liv. Du kanske klarar att inte tänka på den på jobbet, det beror på hur mycket du brinner för ditt yrke. Men resten av tiden tar kärleken upp allt utrymme.

Må bra: Du är extremt laddad. Och du behöver något att vara riktigt engagerad i för att må bra. Väldigt bra vecka för träning som du bryr dig om. Du kör så hårt du kan.  

Inför helgen: En romantisk torsdag kan göra så att helgen får en bättre balans.

Kärlek och relationer: Det är onekligen mycket som händer runt ditt kärleksliv. Positiva nyheter och trevliga förändringar. För dig som är singel kan veckan bli dramatisk.

Lejonet

Du väntar på ett positivt flöde, en känsla av att Ödet leder dig framåt. Det här är fel vecka för det. Du måste skapa dina egna möjligheter, särskilt när det gäller pengar.

Må bra: Ha roligt. Ibland är livet löjligt enkelt, och just nu är det enda du egentligen behöver att ha roligt och att våga välja lek framför allvar. Spexa, lek, var med vänner.

Inför helgen: Tänk igenom dyra nöjen. Det finns bättre och billigare alternativ.

Kärlek och relationer: Det handlar om att dela med sig av känsliga, djupa saker. Allt annat i livet kantas av humor och nöjen, men just kärleken behöver vara mera lyhörd.

Jungfrun

Du kan nå stjärnorna. Just nu väcker dina ambitioner intresse och bara genom att tro på dig själv kan du komma riktigt långt. Får du chansen att visa vad du kan, ta den. Tveka inte.

Må bra: Ge ditt engagemang utrymme. Gå med i en förening, hitta en grupp med vilket du kan diskutera dina åsikter. Du mår bra av att ge dina åsikter, farhågor och hopp ett forum.

Inför helgen: Organisera allting så att det bara är att tuta och köra.

Kärlek och relationer: Romantisk stämning bjuder maj på, resten behöver du bygga upp själv. Mest handlar det om att kärleken ska få plats, fyll inte hela veckan med annat.

Vågen

Du är så engagerad i andra människor att du själv riskerar att komma bort. Ändå är din känsla att du inte gör tillräckligt. Så fort du inte hinner med alla får du dåligt samvete.

Må bra: Lås inte fast dig vid resultat och jämför dig inte med andra. Just nu finns det en risk att du tränar eller studerar alldeles för hårt och skadar din inre harmoni. 

Inför helgen: Var utomhus oavsett väder, särskilt på kvällarna. Maj kan vara magisk. 

Kärlek och relationer: Kärleken är komplicerad och den här veckan har en tendens att förtydliga vad det är du inte tycker om. Delvis för att du är ovanligt kritisk. 

Skorpionen

Du vägrar vara vanlig. Inte hemma, inte på jobbet. Finns det ett personligt sätt att lösa en uppgift på så är det exakt så du gör, även om det helt uppenbart är en omväg.

Må bra: Känn efter och lägg märke till att du är mycket viktig. Håll fast vid den synvinkeln när du fattar beslut, så får veckan din självkänsla att bli starkare.

Inför helgen: Planera inte för mycket. Du behöver tid och utrymme för spontanitet. 

Kärlek och relationer: Trevlig vecka, särskilt om du känner att det dags att planera nästa steg. Flytta ihop eller planera bröllop till exempel. Du tar ditt kärleksliv på allvar.  

Skytten   

Du har en känsla av att det händer saker runt dig, inte med dig. På sätt och vis är det skönt för du längtar inte efter att vara huvudpersonen i dramat. Mest märks det på jobbet.

Må bra: Delta i våren. Mer behövs det inte för att du ska må toppen. Leta upp evenemang, gärna sportiga. Ägna kvällarna åt promenader. Gå upp tidigt, dra in den syrerika luften.

Inför helgen: Gör en hälsokoll så att du vet hur mycket du orkar.

Kärlek och relationer: Låt våren visa vägen. Den här årstiden är som gjord för att få hjärtat att klappa. Låt vårens mat, färger, doft och ljud sätta fart på lust och längtan. 

Stenbocken   

Allting materiellt går som på räls. Affärer, konstruktioner, sakliga förhandlingar. Och allt som i första hand är emotionellt känns som kaos, totalt oförutsägbart. Upptagen vecka.

Må bra: Bäst mår du av att röra på dig i naturen. Inget gym kan erbjuda så många upplevelser samtidigt. Orkar du inte träna så räcker det långt att bara sitta och andas.  

Inför helgen: Gör något festligt redan innan så är humöret på rätt ställe.  

Kärlek och relationer: Risk för bottennapp men det finns också en chans att veckan blir perfekt. Var inte naiv, men se samtidigt upp så att du inte sorterar bort ett fynd. 

Vattumannen   

Just nu känns det som om alla andra har en rak och tydlig väg framåt, men inte du. Det blir bättre, snart snubblar du över flera olika möjligheter som känns svåra att tacka nej till.

Må bra: Se över dina vardagsrutiner. Äter du din mat i en miljö som skapar lugn? Är din sovplats tillfredsställande? Detaljerna är viktiga. Granska skor, mellanmål, vitaminer. 

Inför helgen: Se till att helgen blir mer din än andras. Boka in så lite som möjligt. 

Kärlek och relationer: Familjeliv passar utmärkt och du trivs också med att träffa släkten. Romantik däremot känns som något som du lika gärna kan vänta med.

Fiskarna   

Vind i seglen har du hela tiden, särskilt på jobbet. Rätt vecka för att sträcka på sig och våga lite extra. På kärleksfronten finns det ett samband mellan träning och kärlekslycka.

Må bra: Festa dig till hälsa och energi. Just nu är det viktigt för dig att ha roligt, och en trevlig kväll tillsammans med vänner väger tyngre än mycket annat. 

Inför helgen: Humor. Fyll helgen med roliga människor, komedier, komiker.

Kärlek och relationer: Amor är på din sida och det kan både betyda nytt liv i en relation som blivit lite dammig, och en helt ny kärlek som blir glödhet med en gång. Vårkänslor.

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här på Livsstil. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.