Horoskop vecka 30, 2022

Astro 25 – 31/7

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Livsstils astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 25–31 juli 2022.

Väduren

Veckan börjar livligare än du tänkt dig, troligen med ett oväntat besök som sätter tonen för de kommande dagarna. Du har framgång med allt som kräver list och planering. 

Veckans boost: Det långsiktiga perspektivet du haft ger utdelning och allt som du avslutar denna vecka känns väldigt tillfredsställande och ger mersmak.

Hälsotipset: Ha med dig ombyten – vädret kan överraska ordentligt.

Kärlek och relationer: Ha tålamod när ni gör saker tillsammans. Förändrade planer tär lätt på stämningen du söker så kan du enkelt byta till en reservplan blir det en het vecka.

Oxen

Du är full med kraft och passion men är inte lika trygg i vad du ska göra av din energi som vanligt. Oftast vill du mer än dina nära så egentid och egna projekt är en bra kompromiss.

Veckans boost: Goda dagsverk gör dig glad. Låt inte dagarna försvinna utan gå till sängs med vetskapen att du gjort minst en nyttig sak under dagen som gått. 

Hälsotipset: Att ta ut sig i värmen är inte optimalt. Försök lägga tunga uppgifter då det är svalt. 

Kärlek och relationer: Det du ser tänder mer än det som sägs. Just nu är det tydliga, fysiska inviter, dans och närhet som ger störst utdelning och heta nätter. 

Tvillingarna

Juli går mot sitt slut men det är fortfarande mycket sommar kvar. Låt lugnet dominera veckan. Det kommer en tid för aktiviteter men just nu är lata dagar i solen helt rätt.

Veckans boost: Rätten att välja bort ger dig sommarkoll. Om något känns jobbigt är det bättre att låta bli än att lägga tid på det. Du förtjänar ditt utrymme. 

Hälsotipset: Undvik svettig träning. Simning, promenader och allt sjö- och strandnära ger mest. 

Kärlek och relationer: Flirtigt och lättsamt är melodin för dig. Så länge det är avslappnat, roligt och lättsamt blir det också lustfyllt. Planerad romantik går inte lika bra.

Kräftan

Det enda som kan göra det här till en dålig vecka är om du möter den ensam. Så länge du planerar och upplever dagarna tillsammans med andra känner du dig trygg och uppskattad.

Veckans boost: Delade stunder och minnesrika upplevelser. Besök platser du älskar, återupplev goda stunder och fånga glädjen från svunna somrar. Nostalgi är manna för själen.

Hälsotipset: Smakupplevelser och kryddig mat är bra för kropp och själ.

Kärlek och relationer: Juli slutar i heta nätter fulla av möjligheter. Du drar tankar och blickar till dig så alla romantiska inviter har lockande möjligheter och du förälskar dig lätt.

Lejonet

Din månad inleds nu och vare sig du fyller år nu eller senare är det från och med den här veckan din aktiva sommar ger mest. Lägg de lata dagarna bakom dig och sök aktiviteter.

Veckans boost: Imponera på andra med dina färdigheter. Allt du gör, helst rent praktiskt, som ger resultat väcker beundran och beundran är självkänsleguld för Lejon.

Hälsotipset: Arbete, projekt och aktiva dagar ger mer än träningspass just nu.

Kärlek och relationer: Är du nöjd med dig själv kommer det att märkas på kärlekslivet. Du får tillbaka det du utstrålar så ju bättre du mår desto hetare blir veckan med fredagen som toppdag.

Jungfrun

Att både stå för planerna och vara pådrivande när de ska genomföras gör upplevelsen mindre rolig. Bäst blir veckan när du låter andra välja väg och du är den som möjliggör planerna.

Veckans boost: Din jungfruförmåga att organisera och få saker att gå ihop ger alla runt dig en glädjerik vecka. Ta åt dig av beröm du får, det har du mer än väl förtjänat.

Hälsotipset: Löpning tidiga morgnar eller i solnedgången ger dagarna en härlig inramning.

Kärlek och relationer: Har du tänkt dig något storslaget så är söndagen den i särklass bästa kärleksdagen. I övrigt är det mer flirtigt spontana möten som tänder mest.

Vågen

Du tänker på andra mer än på dig själv för du ser din lycka som en del av något större. Just nu lyssnar din omgivning för lite på dig och det leder lätt till konflikter och frustration.

Veckans boost: Stå på dig! Under en jobbig vecka är det lätt att ta ett steg bakåt men det gör vare sig dig eller dina nära gott. Dina planer är bäst, se till att de genomförs.

Hälsotipset: Håll ett öga på hur du mår, risken finns att du tar i för mycket.

Kärlek och relationer: Lägg alla förfinade kärleksplaner på is för det här är en vecka full med rå passion. När det tänder så tänder det fort men det sker inte så ofta.

Skorpionen

Du vet vad du vill ha ut av veckan och allt som kommer i vägen för det drar ner dig rejält. Skjut upp, ta bort, undvik eller bara ducka. Känns det inte rätt är det inte värt att göra.

Veckans boost: Våga vara självisk. Det känns som att sommaren går mot sitt slut och att mycket handlat om andras behov. En riktig egovecka gör dig gott och kostar mindre än du tror.

Hälsotipset: Som med allt annat denna vecka, känns det bra är det värt att göra.

Kärlek och relationer: Du är full av lust och har nära till lek och njutning hela veckan. En toppenvecka att hitta kärleken, eller kanske bara sommarromansen, under.

Skytten

Det kliar i fingrarna och du behöver vara i farten för att känna dig på topp. Bäst är jobb och hemmaprojekt, näst bäst aktiva semesterdagar medan solhäng bara gör dig rastlös.

Veckans boost: Att åstadkomma något med andra skapar gemensam glädje. Vare sig det handlar om forsränning eller husrenovering är det den gemensamma ansträngningen som lyfter.

Hälsotipset: Precision slår styrka planera både arbete och träning väl. 

Kärlek och relationer: Det är inte sommarens hetaste vecka men en riktigt fin vecka för dig som vill se ditt förhållande blomma ut och djupna. Samtal och förtroenden skapar närhet.

Stenbocken

Det är när du prickar av sommarupplevelserna som du mår som bäst och den här veckan är som gjord för att fylla med allt det där roliga ni inte hunnit med ännu. 

Veckans boost: Fulla dagar gör dig glad. Det behöver inte vara fartfyllt men spilltid tär på dig. Tre timmar i en solstol är härligt, en timmes väntan innan ger dig stressklåda. 

Hälsotipset: Ett pass eller två i dina ”vardagsrutiner” ger oväntad sommarglädje.

Kärlek och relationer: Du är ovanligt klarsynt när det kommer till vad andra känner och behöver. Det gör dejter och relationer spännande men kan avslöja sanningar du klarat dig utan.

Vattumannen

Det finns två vägar för att få ett fantastiskt månadsslut. Antingen en solovecka med böcker, tystnad och egenutrymme eller en välplanerad semestervecka. Allt annat blir jobbigare.

Veckans boost: Brist på utmaningar. Du behöver landa och ladda om och ju färre beslut du behöver ta desto bättre mår du. Att ha långtråkigt ger utrymme för nya självinsikter. 

Hälsotipset: Aktivitet är aldrig fel men satsa på säkra kort och sånt du kan väl.

Kärlek och relationer: Den här veckan bygger längtan snarare än tillfredsställer den. Ju mindre tid du spenderar med din kärlekskamrat desto djupare blir dina känslor för hen.

Fiskarna

En lättsam och lekfull sommarvecka är vad som väntar dig och det passar dig väl. Undvik stora beslut och planer för allt som inte är här och nu passar bättre under svalare dagar.

Veckans boost: Njut av ögonblicket! Så fort något kräver prioriteringar eller tar mer än ett ögonblick att planera finns det annat som ger större glädje och är roligare att göra.

Hälsotipset: Frukt, grönt och svala drycker ger glädje och hälsolyft i värmen.

Kärlek och relationer: Mitt i allt det spontana finns också utrymme för stora känslor. Tacka ja till dejter och uppvaktningar, uppskattning får ditt hjärta att slå fortare.

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här på Livsstil. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.