Horoskop vecka 13, 2023

Astro 27/3 – 2/4

Publisert:

Väduren känner sig sedd och lejonet ska ligga lågt i veckan.

Hur blir din vecka enligt stjärnorna?

Astrolog Tor Tolander ger oss horoskopet för vecka 13.

Väduren

Du känner dig stark och sedd och det gör att allting du skapar får bra gensvar och leder vidare till nya upptäckter. Var vetgirig, när för du lär dig saker får du nya insikter. 

Må bra: Du har i grunden ett mycket bra självförtroende och det är läge att bejaka dig själv. När du gör bra saker, stanna av och ge dig själv beröm för din kompetens. 

Inför helgen: Helgen blir hektisk, full av oväntade överraskningar. Lämna utrymme för spontanitet. 

Kärlek och relationer: Stjärnorna lovar inte en stark kärleksveckan men du kan ändra på det med dina egna insatser. Söker du kärlek ger romantiska initiativ god framgång. 

Oxen

Det är din drivkraft och envishet som leder till framgång just nu. Rutinuppgifter gör dig irriterad, du behöver något rejält att bita i för att känna dig levande och nyttig. 

Må bra: Det finns en risk att din omgivning tar dig för given på grund av din tydlighet och trygga närvaro. Utmana dem genom att börja fler meningar med orden “Jag vill”. 

Inför helgen: Låt lusten styra dina steg, gör helgen till en njutningsupplevelse. 

Kärlek och relationer: Du bär stora passioner inom dig och det kan ge dig en fantastisk kärleksveckan men då behöver du avsätta tid också. Veckan blir hetare än helgen. 

Tvillingarna

Yttre händelser styr mycket av vad som händer den här veckan. På egen hand blir det lugnt och harmoniskt medan alla gruppuppgifter kan leda till stor dramatik. 

Må bra: Det är inte träningens intensitet som avgör hur effektivt den är utan dess regelbundenhet. Se över din träningsgrupp, pepping och god stämning ökar din hälsouthållighet.  

Inför helgen: Du får en mysig men ganska vanlig helg så vänta med de stora planerna. 

Kärlek och relationer: Välmående och kamratskap det ligger närmare en stora känsloupplevelser den här veckan. Om du inte är nyförälskad bör du satsa på skratt och närhet i första hand. 

Kräftan

April för med sig ny styrka och nya möjligheter att ta itu med sånt som blivit liggande. Du kan få en bra vecka men behöver stå upp för det du tror på för att komma dit du vill. 

Må bra: Vägen framåt ligger inte alltid i att övertyga andra. Det finns en styrka i att göra det du tror på och låta andra övertygas av resultaten, inte argumenten. 

Inför helgen: Låt helgen vara en motsats till veckan, om den ena varit lugn gör den andra aktiv. 

Kärlek och relationer: Du ser lättare din partners svagare sidor en hens styrkor just nu och det gör kärleken lite komplicerad. Vill du ha passion får du svälja stoltheten. 

Lejonet

Det enda du bör undvika just nu är att ta egna initiativ. Det är som lagarbetare, chef och kollega du gör ditt bästa jobb, låt idéerna vila och satsa på det som händer här och nu. 

Må bra: Som Lejon har du lätt att säga ja vare sig det gäller utmaningar, nya uppgifter eller god mat. Det är läge att öva på ditt nej. Sluta med en ovana under veckan. 

Inför helgen: Du är känslosam och med det ger stora upplevelser varaktiga minnen. 

Kärlek och relationer: Veckan kan bli en bra kärleksvecka men det hänger på detaljerna. Småsaker som skaver eller blir fel växer i betydelse och leder till motsättningar. 

Jungfrun

Ditt humör är avgörande för hur din vecka blir. Så länge du håller dig positiv går allt som på räls men börjar du tvivla eller låter irritationen stiga faller allt i kras. 

Må bra: Mindfulness är nyckeln till allt välmående just nu. När du känner harmoni får du tålamod och med det hittar du alltid lösningarna på utmaningarna du står inför. 

Inför helgen: Veckan slutar med oväntade besök. Söndagsplanerna kommer ändras. 

Kärlek och relationer: Din närhetslängtan gör att du ser sidor hos din partner som kanske inte finns där. Det här blir en het vecka men du gör saker du kanske kommer ångra. 

Vågen

När något låter bra bör du tänka till en extra gång för Inspiration du får från andra är inte alltid genomförbara. Lita på ditt eget omdöme för det kommer inte att svika dig. 

Må bra: Det är det inte hur bra dina bästa dagar är som är viktigt utan vad du gör av dina sämsta stunder. Se motgångar som möjligheter att hitta bättre vägar. 

Inför helgen: Nya horisonter ger nya upplevelser, res någonstans och gör någonting nytt. 

Kärlek och relationer: Det är i det små ögonblicken de största känslorna finns just nu. Egen tid för två hemma väcker mer känslor än restaurangmiddagar och stora romantiska gester. 

Skorpionen

Sänk dina förväntningar på andras reaktioner. Det är inget fel på dina insatser men de hamnar lätt i skymundan och det är ju onödigt att du tappar farten i brist på uppskattning. 

Må bra: Få utlopp för frustrationer och motgångar och gör det gärna genom fysisk aktivitet. Rejäla träningspass ger goda resultat just nu och får dig att se livet i ett nytt ljus. 

Inför helgen: Låt inte vädret avskräcka, det är utomhus de stora ögonblicken väntar dig. 

Kärlek och relationer: Satsa på handling och inte på ord för just nu är det lusta som leder hjärtat och inte tvärtom. Dejtar du kommer resultaten snabbt eller inte alls. 

Skytten

Det kliar i dig att få saker gjorda och alla förseningar riskerar att göra dig frustrerad och korttänkt. Byt uppgift när det strular hellre än att traggla på utan påtagliga resultat. 

Må bra: Ditt höga tempo och enorma energi gör att du nästan alltid är på språng men i lugnet hittar du ny inspiration. Unna dig en stilla timme innan du går och lägger dig. 

Inför helgen: Andra behöver dig just nu, gemensamma helgplaner ger mest. 

Kärlek och relationer: En fin vecka vänta dig som har en relation full av små kärleksstund under och stora samförstånd. Du som dejtar hittar troligare nya vänner än heta lekkamrater. 

Stenbocken

Det finns ett stort yttre tryck och kraven på dig är ovanligt stora. Vanligen är det en miljö du trivs i men just nu känns det orättvist för uppskattningen uteblir. 

Må bra: Det här är inte en vecka för nysatsningar och tuffa tag utan snarare en tid då du bör unna dig sånt du vanligen avstår ifrån. Ge dig själv den uppskattning andra inte visar. 

Inför helgen: Läge för en riktigt lugn helg, njut den helst tillsammans med någon du älskar. 

Kärlek och relationer: Prövande veckor påverkar alltid relationer och just nu stärks din kärlek av yttre tryck. Luta dig på din livskamrat och kom närmare varandra. 

Vattumannen

Ta dagarna som de kommer istället för att planera dem för just nu är det inte mycket som går som det borde. Det blir en bra vecka men inte veckan du räknat med. 

Må bra: Hitta styrka i dina kärnvärderingar. När tempot är högt är det lätt att säga ja när man inte borde men så länge du styr med hjärtat och gör det som känns rätt går allt bra. 

Inför helgen: Stryk romantiska helgplaner. Det blir roligt men knappast intimt. 

Kärlek och relationer: Räkna med en flirtig arbetsvecka med många spännande möjligheter, särskilt för dig som letar efter en partner. Helgen är mer en familj upplevelse än en passionstid. 

Fiskarna

Just nu fattar du väldigt bra beslut och det gör att alla förändringar du känner dig nödvändiga går oväntat bra. Lita på ditt omdöme för du vet vad du behöver och måste göra. 

Må bra: Årstidsväxlingarna fyller dig alltid med tillförsikt och så även nu. Ta dig tid och bejaka våren, allra mest ger trädgårdsarbete men alla typer av odling fungerar också. 

Inför helgen: Fredagen är veckans hetaste dag medan lördagen lämpar sig för arbete. 

Kärlek och relationer: Vare sig du har en relation eller söker en är det samförstånd som är nyckeln. Gemensamma intressen och delade upplevelser är det som tänder lågan. 

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här på Livsstil. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.