Horoskop vecka 12, 2023

Astro 20–26/3

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna?

Astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop 2026 mars 2023.

Väduren

Det astrologiska året börjar med Väduren och under den här veckan kommer våren på riktigt. Positiva förändringar väntar, först i livet och sedan med humöret. 

Må bra: Att ta för dig att få igenom din vilja gör att du känner dig större. Tänk igenom vad du vill ha, gör en strategi och genomför dina planer. Då växer du som människa. 

Inför helgen: Under helgen väntar en tidskrävande överraskning, låt stora planer vänta. 

Kärlek och relationer: Familj, vänner och släktingar är huvudtemat just nu och tar upp mycket av din tid. Längtar du efter kärlek är det lättast att klämma in den före onsdagen. 

Oxen

Det är när du arbetar med sådant du verkligen brinner för som veckan är som bäst. Stöka undan alla måsten och låt passionsprojekten få det utrymme de behöver och förtjänar. 

Må bra: Balansen mellan själsligt och kroppsligt välmående ändras ständigt och för tillfället behöver du lägga mer tid på din själ än din kropp. Ta tag i det som oroar dig så blir veckan lugnare. 

Inför helgen: Du har mycket energi från fredagen, unna dig en aktiv helg. 

Kärlek och relationer: Din passion och kreativitet smittar även ditt sexliv och du kan förvänta dig en het vecka som blir bättre och bättre hela vägen till en härlig helg. 

Tvillingarna

Bekymmer och strul förföljer dig under veckan men ditt snabba intellekt rädda dig för det mesta. När det blir som stressigast ska du inte tveka utan be om hjälp så fort som möjligt. 

Må bra: Din sprudlande energi är inte alltid till din fördel, ett löparpass eller en snabb promenad när du känner dig stressad biter udden av nervositeten och gör dig fokuserad.

Inför helgen: Undvik att lova dina vänner för mycket, det här är en härlig familjehelg. 

Kärlek och relationer: För dig som är singel väntar en spännande vecka full av möjligheter, möten och förälskelse chanser. För dig med partner blir det lugnare. 

Kräftan

Du är den lugna punkten i en föränderlig tillvaro och andras behov tar därför mycket tid just nu. Den oro du känner är berättigad, ta tag i bekymren så fort som möjligt. 

Må bra: Inte ens du orkar med allting på en gång och lite extra vila under veckan gör dig bara gott. Ligg lågt med träningen under veckan så får du en helg full av energi. 

Inför helgen: Du behöver aktiviteter för en perfekt helg, tänk storslaget och utomhus. 

Kärlek och relationer: Det finns en eld inom dig som behöver väckas för att bli het. Det finns stora romantiska möjligheter så fort din partner får dig att känna dig attraktiv. 

Lejonet

För första gången på länge känner du att du har full koll på läget och chansen att styra både arbete och privatliv i en riktning du gillar. Ta för dig och gör veckan till en nystart. 

Må bra: Det är inte alltid en fördel att leta efter den väg som är bäst för alla direkt. Det finns en styrka i vara säker på sina egna behov innan man börjar göra kompromisser. 

Inför helgen: Säg nej till allt som känns tråkigt så att du hinner med många spontana ja. 

Kärlek och relationer: Det här är inte en enkel vecka, besvikelser lurar i form av oväntade störningar. Sätt telefonerna på mute när ni ska umgås så löser det sig. 

Jungfrun

Avslut och nystarter präglar veckan men det är sällan du ser var dina beslut kommer att föra dig. Även små förändringar kommer leda till stora konsekvenser. 

Må bra: Ödets vingslag vilar tungt över veckan och allt är viktigare än du tror. Det gör att din inställning är avgörande, välj de vägar som få dig att le så blir framtiden ljus. 

Inför helgen: Ligg lågt och avvakta med stora planer, helgen är full av oväntade överraskningar. 

Kärlek och relationer: En vecka för stora känslor och äkta kärlek mer än för passionerad lek. Samtal, romantiska promenader och tid tillsammans väcker nya känslor. 

Vågen

Du får en ovanligt motig vecka då småsaker strular och allt tar mer tid än det borde göra. Om du kan sänka din normala, skyhöga ambitionsnivå ett snäpp just nu blir det mycket lättare. 

Må bra: Utmana den trygghet du känner i rutiner och invanda beteenden och ta nya steg i stället. När inget känns lockande sticker de oväntade fynden ut desto mer. 

Inför helgen: Andras behov kommer före dina, lite tråkigt men planera därefter. 

Kärlek och relationer: Inga stora överraskningar väntar just nu på gott och ont. Spontan kärlek lyser med sin frånvaro men i gengäld blir planerad romantik extra het. 

Skorpionen

Proportionerna är satta ur spel och konsekvenserna av dina val är svåra att förutse. Håll dig till rutinerna och var beredd att be om ursäkt, även för sånt som inte är ditt fel. 

Må bra: Din fantasi är vild och gränslös och det finns en stor styrka att hitta utlopp för den. Ju mer du blir kompis med dina innersta sidor desto rikare blir ditt liv. 

Inför helgen: Satsa på en fysisk helg. Trädgårdsarbete eller strapatser utomhus ger mest. 

Kärlek och relationer: Det här är en vecka då det verkligen tänder till på gott och ont. Du hittar utlopp för dina passioner antingen i het erotik eller omskakande gräl. 

Skytten

Förutom att det är jobbigt att komma upp på morgnarna är det här en vecka då du verkligen kommer märkas. Din charm och idérikedom är på topp och alla initiativ lönar sig. 

Må bra: Din förmåga att hitta nya vägar hindrar dig att kör fast men är också ett verktyg för att komma vidare. Tänk stort och starta ett nytt hälsospår för din framtid. 

Inför helgen: Tänk inomhusaktiviteter för naturen är bökigare än den ser ut. 

Kärlek och relationer: Onsdagen är veckans bästa dejtingdag medan helgen är finast för parupplevelser med en fast partner. Hela veckan är dessutom fantastisk för familjegemenskap. 

Stenbocken

Du har en känsla av att det är bråttom att få saker gjorda och det leder till onödig stress. Ta ett steg tillbaka för det finns utrymme för eftertanke och kloka beslut. 

Må bra: Stenbockstyrkan gör att du alltid avslutar det du påbörjar men baksidan är att du helst gör en sak i taget. Välj ett större perspektiv för den riktiga lyckan hittar du helheten. 

Inför helgen: Läge för en stor mathelg: Laga, njut och frys in för kommande veckor. 

Kärlek och relationer: Det blir en lugn och harmonisk vecka. Allting du gör tillsammans med din partner för er närmare varandra och ger er minnesvärda upplevelser. 

Vattumannen

Känslor får en avgörande betydelse under veckan och alldeles särskilt märks det i arbetslivet. Ett vänligt ord i rätt tid kan stoppa ilskna sammandrabbningar innan de händer. 

Må bra: Din fantasirikedom är en av dina styrkor som mår bra av att utvecklas. Skrivande är ett extra bra verktyg och det behöver inte vara storstilat för att ge glädje och god utdelning. 

Inför helgen: Det blir en upptagen helg men egentiden är den som ger dig mest. 

Kärlek och relationer: Just nu blossar känslorna upp fort men slocknar lika plötsligt. Det gör att planer inte ger det du hoppats medan spontana infall exploderar i passion. 

Fiskarna

Det är ett driv du har haft avtar lite under veckan och ersätts av en mysig samförståndsanda. Allt från gemensamma jobbprojekt till skvallriga after work är roligt och ger mersmak. 

Må bra: Du finner en stor glädje i att finnas för andra och den växer ännu mer när du upplever att andra finns där för dig. Sträck ut en hand och be om hjälp när du behöver den. 

Inför helgen: En utflykt eller kortare resa ger energi och ny inspiration. 

Kärlek och relationer: Vårvindarna ger dig en flitig och lättsam vecka. Det finns förälskelsechanser för dig som dejtar och goda tillfällen för sexiga kvällar om du har en partner. 

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här på Livsstil. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.