Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Fina och bekväma underkläder

9 snygga och sköna bh:ar och trosor just nu

Publisert:

Få saker är så otrevligt som skavande underkläder.

Nu finns flera märken som tillverkar underkläder som är både snygga och bekväma.

Här hittar du våra bästa tips just nu.

trosor och bh i koboltblått

Trosor och bh i blått från Closely

Koboltblått är en av vårens stora trendfärger. Det här snygga underklädssetet är både trendriktigt och bekvämt. Trosorna har hög midja och är tillverkade i skir spets med bred resår. Sitter stadigt utan att skära in.

Den bygellösa behån är mjuk och stretchig och har lite tjockare axelband vilket gör viktfördelningen bättre och minskar skav. Behån ger inte så mycket support utan passar bättre för de som vill ha en friare upplevelse. Finns från storlek XS-XL.

Beställ underkläder från Closely här! (Annons)

Bygellös t shirt-bh och sömlösa hipsters från Closely

En otroligt mjuk och skön bh som samtidigt ger mycket stöd. Kuporna är tillverkade i ett mycket flexibelt material som andas 140% bättre än konventionellt skum. De breda axelbanden sprider vikten och har noga avvägd elasticitet. Behån har även sömlösa vingar som fördelar vikten över en större yta vilket ger bättre stöd. Banden kan korsas för extra stöd. Vi gillar denna neutrala men fina beigea nyans.

Världens skönaste trosa? De här sömlösa trosorna kommer i samma färg som behån och är tillverkade i mjukt och superstretchigt material. Skär inte in och har inga kanter som syns genom byxorna.

Beställ underkläder från Closely här! (Annons)

BH med extra support från Miss Mary of Sweden

En riktigt bra bh för alla som behöver extra support! Snygg spets och jacquard i en perfekt grå nyans. Helkupa med tvådelad skärning med vadderat sidostöd och stumt material i underkupa lyfter och centrerar även den riktigt tunga bysten, samtidigt som den ger bysten en naturligt rund form utan att öka volymen.

Läs mer och köp här! (Annons)

Mjuk bh utan knäppning från Understatement

Slip-on bralette utan knäppning som både är bekväm och snygg. Triangelformade kupor och red kant under bysten som ger lite extra stöd. Har mjuka justerbara axelband och tvättrådsetikett av silikon som inte skaver. Vi älskar den dovt gröna nyansen som passar under de flesta toppar och tröjor.

Läs mer och köp här! (Annons)

Brazilian-trosa i spets

Ett par sköna trosor i mjuk spets i brazilianmodell. Sitter högt och bekvämt i midjan utan att skära in eller skava. Frontpanel i silkeslen mjuk återvunnen mikrofiber.

Läs mer och köp här! (Annons)

Seamless ribbade boxertrosor

En riktig favorit från Lindex! Dessa extremt sköna ribbade boxers utan sömmar sitter perfekt och passar lika bra på dagen som en skön sovtrosa. Finns i flera olika snygga färger.

Läs mer och köp här! (Annons)

Ribbad seamless bh

En otroligt mjuk och bekväm ribbad bh-topp utan några sömmar. Har tunna axelband och djup ringning i ryggen. Passar bra under de flesta tröjor och är även skön att sova med.

Läs mer och köp här! (Annons)

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.