Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Yogamatta i samarbete med Wellness och About Yoga

Yogamatta med vackert mönster – 399 kronor

Publisert:

Wellness har i stolt samarbete med Sheila Arnell och Magnus Fridh, som utgör duon About Yoga, tagit fram en yogamatta. Perfekt för de flesta former av yoga, men passar förstås utmärkt även till annan träning.

Vilken yogamatta som passar en bäst är ofta en fråga om tycke och smak. Tillsammans med About Yoga har vi tagit fram en yogamatta som passar perfekt för dig som precis börjat yoga eller vill använda mattan till dina hemmaträningspass. Med en något texturerad yta har den ett bra grepp för att minimera risken för glid.

Perfekt till yogapasset eller hemmaträningen

Mattan är, med sina 6 millimeter, något tjockare vilket gör att du slipper överdriven belastning på exempelvis knän och armbågar vid tuffare träning.

– Vi har provat många mattor, denna är perfekt att ha som första matta, smidig, lätt, bra grepp och känns skön att ligga på. Perfekt för allt ifrån yoga till stretch och HIIT-pass, säger Sheila Arnell.

Yogamattan kommer i en dämpad grön nyans kommer hålla sig i fin länge. Den har dessutom ett unikt, snyggt print i samarbete med About yogas logga samt Wellness logotyp i hörnet.

– Den gröna färgen är jättefin och trycket är härligt med händerna som namaste, säger Magnus Fridh.

Så håller du mattan ren och fräsch

Metod 1: Blöt en trasa med vatten och tvättmedel och torka av mattan. Skölj sedan av mattan och låt lufttorka.

Metod 2: Häll 200 ml vitvinsvinäger i en balja med vatten. Lägg i mattan och låt dra i cirka 30 minuter. Ta sedan upp mattan och rulla in den i en torr handduk tills den torkat.

Yogamattan kostar 399 kronor och finns i en mycket begränsad upplaga.

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.