Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Liveshopping med Wellness

About Yoga tipsar om träning och prylar

Publisert:
Magnus Fridh och Sheila Arnell tipsar om yogaövningar och användbara prylar.
Magnus Fridh och Sheila Arnell tipsar om yogaövningar och användbara prylar.

Liveshoppa med Wellness.

Yogaduon Sheila Arnell och Magnus Fridh tipsar om produkter som maxar din träning och lär dig stressa ner – på fem minuter.

Missa inte eventet den 16 december klockan 20.30 på aftonbladet.se.

Häng med på en inspirerande stund med Aftonbladet Wellness profiler Sheila och Magnus från About Yoga.

Under sändningen kommer duon visa produkter de inte kan vara utan när de tränar – och dessutom lära dig att stressa ner på fem minuter. Med andra ord perfekt inför kommande högtider.

Missade du sändningen? Här hittar du alla produkter.

Med rätt andningsövningar, meditation och några enkla yogarörelser är det, enligt duon, möjligt att hitta lugnet på bara några minuter. Du behöver förstås inte gå till en yogastudio, utan kan göra det hemma.

– Det är ganska enkelt och fullkomligt görbart för alla. Tricket är att veta vilka övningar du ska göra och sedan vika så lite tid som fem minuter i din kalender för att få det gjort. När du märker den positiva effekten så är det sedan lätt att vilja göra om det, säger yogaläraren Sheila Arnell.

Yogaduon visar hur du använder yogablock, bolster och ger andra tips på hur du blir lite smidigare och hittar lugnet. Dessutom kommer du kunna köpa produkterna till ett förmånligt pris.

Häng med på aftonbladet.se den 16 december klockan 20.30, en timme du inte vill missa.

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.