Denna text innehåller annonslänkar

Multifunktionella friluftsbyxor för honom

Publisert:

Ta dig an aktiviteter och sysslor i alla dess former med praktiska friluftsbyxor. Vi har listat 7 olika modeller med olika egenskaper – som alla är både snygga och multifunktionella.

Oavsett om det är en promenad med hunden, svampjakt eller jobb i trädgården är ett par rejäla friluftsbyxor att lita på. Det finns inga dåliga väder – bara dåliga kläder.

RevolutionRace GP

Olivgrön multifunktionellbyxa från RevolutionRace. Byxan har förstärkningar över knän, stuss och nedre delen av benen. Dessa är både vind och vattenresistenta, medan stretchpartierna ventilerar. Knäna är försedda med fickor för knäskydd. Passar perfekt oavsett vad du har för avsikt att göra i naturen – eller hemma. Kommer i 20 färger – läs mer och köp här (annons).

Lundhags Askro Pro

Stretchiga sköna friluftsbyxor i roströd färg från Lundhags. Lätta, men slitstarka i avslappnad modell. Justerbara kardborreband i midjan för perfekt passform och justering vid bensluten för att passa olika kängor. Finns även i svart – läs mer och köp här på extrapris (annons).

Urberg Bjona

Tunna vandringsbyxor från Urberg med något smalare ben. Stretchiga partier på knän och stuss, samt elastisk midja. Sköna och snygga passar de till till de flesta aktiviteter – dessutom är de till riktigt bra pris. Läs mer och köp här (annons).

Fjällrävens Keb

Svart vandringsbyxa från Fjällräven i stretchigt, slitstarkt material. Både sköna och snygga i avslappnad passform. Slitstarkt material gör att den rejäla byxan skyddar bra mot vassa stenar eller grenar. Läs mer och köp här (annons).

Klättermusen Gefjon

Klättermusen är klättervärldens svar på trendigt. Snygga, funktionella plagg av bra kvalité gör det helt klart värt att investera i. Dessa olivgröna byxor är framförallt framtagna till klättring och tillverkad i stretchigt material för ökad rörlighet. Givetvis går de även att använda även i andra sammanhang. Läs mer och köp här (annons).

Lundhags Makke

Bekväma vandringsbyxor för herr. Tillverkade i en materialmix som ger rörelsefrihet och slitstyrka. Byxorna har stretchpaneler och förstärkning i nederkant. Snygg orange färg, men kommer även i flera andra alternativ. Läs mer och köp här (annons).

RevolutionRace Hiball

Tunt fodrad byxa från RevolutionRace med bra ventilation, vattenavvisning. och material som andas. Byxans egenskaper gör att den fungerar perfekt till vintervandring, långfärdsskridskor och utförsåkning. Den kommer i 6 färger – läs mer och köp här (annons).


Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Melissa NiemannMelissa Niemann kommersiell moderedaktör på Aftonbladet och skriver även om hälsa och skönhet på Wellness. Hon har en kanditatexamen i journalistik från Umeå Universitet och har tidigare jobbat som lokalreporter och SoMe-redaktör.