Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Sexleksakerna som passar ditt stjärntecken

Publisert:

Vilken sexleksak passar bäst för en eldig stenbock eller en äventyrlig våg?

I maj är det ”masturbation month” och vad passar inte bättre än att köpa en ny sexleksak som passar just ditt stjärntecken?

rosa oralsexsimulator från

Oralsexsimulator för jordtecken

Jordtecken är ofta ambitiösa och tävlingsinriktade. De är uthålliga men gillar samtidigt när det går fort. Därför är en oralsexsimulator det bästa alternativet för jungfrun, oxen och stenbocken.

Ora 3 är en oralsexsimulator som är lika skön som den äkta varan. Med den speciella tekniken får du en stadig och precis rörelse som ger en verklig känsla. Leksaken ger en kombination av olika vibrationsmönster och en ultramjuk roterande nod som simulerar känslan av tillfredsställande oral njutning.

Vattentät och uppladdningsbar.

ANNONS

Beställ ”LELO Ora 3 Deep Rose” direkt här!

Lyko (Extern länk)

G-punktsvibrator från OhMyG

G-punktsvibrator till eldtecknen

Det eldiga lejonet, väduren eller skytten är passionerade och tycker om att experimentera i sängen och tvekar inte på att använda de allra kraftfullaste sexleksakerna. De finner ofta njutning i leksaker som kan användas på överallt på erogena zoner. Därför är en g-punktsvibrator det bästa valet för eldtecknen.

Belladots g-punktsvibrator stimulerar din g-punkt med sju kraftfulla inställningar. Den ergonomiska utformningen ger en perfekt räckvidd och ligger bekvämt i din hand.

ANNONS

Beställ g-punktsvibrator från Belladot här!

Apotek hjärtat (Extern länk)

Lufttrycksvibrator till vattentecknen

Vattentecknen: kräftan, skorpionen och fiskarna är ofta passionerade och duktiga i sängen. De tycker om nya upptäckter och en lufttrycksvibrator med många inställningar bör definitivt vara deras go-to-leksak. Vattentecknen bör välja en vattentät vibrator som ger dem möjlighet till njutning var helst de vill.

Satisfyer dual kiss är en härlig och snygg lufttrycksvibrator som klarar av långa bad eller duschar. Den är stadig och tack vare utformningen kan den även användas för att stimulera g-punkten. Det runda huvudet ger perfekta pulserande tryckvågor på klitoris.

Lyxig vibrator till lufttecknen

ANNONS

Beställ Satisfyer Dual Kiss Green här!

Lyko (Extern länk)

Lufttecknen: tvillingarna, vågen och vattumannen, tycker om allt som har med lyx och skönhet att göra. Därför bör de investera i en riktigt snygg och estetisk vibrator – som ger njutning även för ögonen.

Lelo Soraya 2 är en vibrator som är snyggare än de andra vi sett! Förutom att den är tilltalande är den också otroligt skön. Ger stimulering i tolv olika vibrationslägen som ger en spännande och äventyrlig stund av njutning.

ANNONS

Beställ LELO Soraya 2 Deep Rose Deep Rose här!

Lyko (Extern länk)

Källa: Lelo

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.