Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Sexleksaker för en hetare vår

Så hottar du upp sexlivet där hemma

Publisert:

Investera i dig själv och din partner med vårens trendigaste sexleksaker.

Här är våra tips på pirriga prylar som ökar temperaturen i sovrummet.

Satisfyer Pro 2 + G-spot Rabbit + Satisfyer Pro Parvibrator

Här är ett superkit med tre favoriter! G-spot Rabbit erbjuder 7 vibrationsprogram och 3 olika hastigheter. Kör tryckvågsstimulans och G-punktsmassage samtidigt, eller separat, för garanterad orgasm.

Satisfyer Pro 2 är en sexleksak avsedd för snabba, intensiva och multipla orgasmer! Med sitt ovala huvud, innovativa lufttrycksteknik och beröringsfri massageeffekt ger den en extra dos njutning. Du placerar det ovala huvudet över klitoris med klitoris bekvämt i den ihåliga delen. När du väl har hittat den perfekta positionen behöver du inte flytta leksaken längre. Välj mellan 11 intensitetsnivåer och hitta den perfekta stimulansen för dig.

Satisfyer Pro 4 Couples har en ergonomisk form och ett silkeslent silikonhölje. Det nedåtgående skaftet förs in i slidan och erbjuder 10 kraftfulla vibrationsinställningar som stimulerar både penis och G-punkt under sex.

Köp kitet här nedan – just nu nästan till halva priset!

Erotiskt spel – Monogamy

Ett av de absolut mest populära spelen för par! Under spelets gång får ni uppleva nya, spännande och ibland sjukt roliga utmaningar. När spelet är avgjort får vinnaren välja att uppleva en av femtio himlastormande fantasier. Spelet innehåller 390 olika idéer och utmaningar som är indelade i tre tilltagande nivåer: Intimate, Passionate och Steamy. Ta spelpjäsen och flytta runt den över rutorna, som innehåller olika frågor om dig eller din partner, samt utmaningar som exempelvis kyssas, dricka och ta av kläderna. Spelet säljer alltid slut väldigt snabbt så passa på att köpa direkt – just nu 20 % rabatt!

Velvet Kiss Vibrator

Liten och enkel vibrator för dina intima områden. En sammetslen modell som är smidig att ta med sig överallt – så att du kan tillfredsställa dig själv och din partner på alla möjliga platser. Passar perfekt även för singlar! Köp här nedan – just nu 22 % rabatt!

Rosalie Rabbit Vibrator

Elegant och lyxig rabbit-vibrator, i färgen "kungligt blå" och med en stilfull design som är inspirerad av adelskvinnan Rosalie och de lediga, lyxiga livet som fransk adel. Den har kraftfulla, dubbla motorer som ger intensiv stimulering av G-punkt, A-punkt och klitoris samtidigt. Tillverkad av silikon, med en botten samt hängsmycke i 24K guldplätering. Uppladdningsbar med USB-kabel, och med hjälp av bluetooth kan du enkelt styra den från din mobil.

Metal Plug Small

Analplugg i silver som är enkel och säker att använda med sin avsmalnande form och utsvängda bas. Den dekorativa stenen i basen gnistrar vackert, och pluggens lilla storlek gör att den är perfekt för den oerfarne användaren. Köp här nedan – just nu 22 % rabatt!

Produkterna levereras i ett diskret paket med anonym avsändare.

Utforska Livsstil