Denna text innehåller annonslänkar

Alla hjärtans dag-present: Sexleksaker 2023

Pirriga presenter till honom och henne

Publisert:

Fjärilar i magen och pirr i hela kroppen på årets sexigaste dag.

Vad ska du göra på alla hjärtans dag med din älskling?

Här hittar du 7 tips på erotiska gåvor, vissa sexigare än andra...

Monogamy erotiskt spel

Dämpa belysningen, stäng av telefonen och gör er klara att spela det hetaste spelet någonsin! Här får du och din partner uppleva nya, spännande och ibland sjukt roliga utmaningar. När spelet är avgjort får vinnaren välja att uppleva en av femtio himlastormande fantasier.

Spelet innehåller 390 olika idéer och utmaningar som är indelade i tre tilltagande nivåer. Ta spelpjäsen och flytta runt den över rutorna, som innehåller olika frågor om dig eller din partner, samt utmaningar som exempelvis kyssas, dricka och ta av kläderna... Köp inför alla hjärtans dag här. (Annons)

G-spot rabbit

G-spot rabbit

G-Spot Rabbit är en mycket böjbar leksak, med ett lent och mjukt skaft med ett huvud utformat för perfekt G-punktstimulering. Vibratorn har två motorer, en placerad i huvudet och den andra i kaninöronen för punktstimulering av alla dina njutningspunkter. Välj mellan 9 tillfredsställande lägen att leka med.

Det kroppssäkra silikonmaterialet håller dina mest känsliga delar glada och friska. Vattentät och uppladdningsbar. Perfekt för en spännande kväll på alla hjärtans dag. Köp sexleksaken här! (Annons)

FIFTY SHADES OF – GREY PLEASURE OVERLOAD SWEET SENSATIONS 7PCS KIT

Fifty shades of grey - pleasure overload sweet sensations

Ett komplett kit för att göra sexlivet lite mer spännande. En perfekt present till alla hjärtans dag! Fördjupa dig försiktigt i BDSM med den vadderade masken, satinbojorna och fjädern för mjuka och sensuella kittlingar.

  • Ögonbindel
  • Tickler
  • Massageljus
  • Silkesbojor
  • Massager
  • Sextärning
  • Massageolja

Köp kitet här! (Annons)

Satisfyer pro

Satisfyer pro

Svenskarnas favorit-sexleksak! En lufttrycksvibrator som garanterat kommer få dig att komma om och om igen.

Handla vibratorn här! (Annons)

Penisring från Lelo

Lelo Tor penisring

En penisring från Lelo som är både vattentät och uppladdningsbar. Ger en intensiv upplevelse för både den som bär ringen och för partnern. Ringen passar alla storlekar. Läs mer och köp här! (Annons)

Sexroulette

24 utmaningar för dig och din partner. Snurra på pilen och se vilken utmaning som väntar härnäst. Ett enkelt och roligt sätt att liva upp sexlivet. Köp spelet här! (Annons)

Lush 3 från Lovesense

Ett härligt vibrerande ägg som kan styras med en app vilket ger dig oändliga möjligheter. Använd telefonen som en fjärrkontroll, synka med musik, styr den med ljud, flera vibrationsmöjligheter, styr den via internet. Ägget har en stark motor som garanterat tar sexlivet till nya höjder.

Läs mer och köp här! (Annons)

Utforska Livsstil

Om skribenten

  • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Livsstil och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.